ArkadaslaR Dunya Genelınde Ilgıc 3 Haber..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaslaR Dunya Genelınde Ilgıc 3 Haber..
1.Dunya Genelınde Doktor Bayanların % 21 Sanal Ortamda Cam'da SanaL Sex YapMaktan Zevk Aldıklarını Soyluyorlar.Arastırmalara Gore Onaylanmıstır. 2:Rusya Eyaletınde BAynların % 45 Srulan soru En Kazclı Meslek Dıe.Verdıklerı CevaP Fahıselık Olmustur... 3:Yıne Rusya Eyaletıne Bır Fahıselık Unıversıtesı Kurulacakmıs Vede Halkın Onayına Kalmıs Sadece Kurlması..... Arkadaslar Yanlıs Anlamayım Sadece Ilgınc Haberlerı Sıznle Paylasmak Istedım..Saygılar....

enigma

enigma

Üye
rusya güzel rusyaaa :D:D:D:D:D:D:D:D

researcher

Üye
universitede ne anlatacaklar....meslek yuksek okuludur o.... :)

mservank

mservank

Üye
üniversite nasıl merak ettim diplomada verecekler fahişelik diploması sonra da bi iş yerinde sigortalı çalışacak

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
    Konu Sahibi
Yooo Meslek Yuksek Okulu Felan Dııl.Bıldıgımız Unıversıte Ama Konular Ve Mızah anlayısı Degısık Olcak...Dıploma Konusuna Gelınce Verıyolar mı Bılmıyorum...Egerkı Okul Kuruluyosa Buyuk Ihtımal Dıplomada Vardır..

enigma

enigma

Üye
yazılı:D sözlüye kalkma :D stajerlik :D etüt :D falan olacakmı :D
okuyanlar için dershane açmak lazım :D :D :D
şaka bir yana dünya nereye gidiyor anlamıyorum. rusayada millet dilediğince yapsın kurtulsun.

enigma

enigma

Üye
ne mutlu bana :D:D:D:D rusların payı büyük unutmamak lazım :D:D:D:D:D

FurkanBilge

Üye
Emeğin Için Saol Ama Konu Seçimin Ii Deil

sonbela

sonbela

Üye
walla konu iyi sayılmaz baslıga bakarak hemde o ünivde bende kobay olmak isterdim:D:D

keremerson

keremerson

Üye
rusyaaa :yuru:yuru:yuru
:ehe:ehe

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş güzel paylaşım teşekkürler !!

ouSahin

ouSahin

Üye
bayan arkadaşlarımıza biraz saygısızlık olcak ama Böle bir okulun açılması şaşırtmadı sonuçta orası Rusya :) Meslek Yüksek Okul Olur bunun son senesi stajerlik desek :D

Bilmiyorum artık:D Bu Ruslar Paranın nerden Gelcegini Biliyor yav

euprates

euprates

Üye
o fakülteye rektör olarak NURİ ALÇO dekan olarakta Tecavüzcü Çoşkunu atayacaklarmış

maxiburak

maxiburak

Üye
bi de zekeriya beyaz ı da alırlarsa sewinirim :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...