Arkadaşlar Çok Acil Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çok Acil Yardım Lazım
Merhaba Arkadaşlar Ben Rap Yapıyorum Ve Arkadaşımda Yapıyo Müzik(beat)'larını
almaya gittiğimde flash belleğimi evde unuttuğumu gördüm.
Arkadaşımla Telefonlarımız Aynı Nokia C6-01. Tabi USB Kablolarımızda Aynı.
Beatları Attıktan Sonra Telefondan Bakmak İstedim Ve Klasörler .exe Uzantılı Olmuş.
ve Yeni isim ver seçeneği pasif.

Acaba Telefonuma Virüsmü Bulaştı. Arkadaşımdada Aynı Sorun Var.

Yardım Lütfen

fayzteck

fayzteck

Üye
Cihaza torrent bulaşmış kardeşim.ne kadar veri kurtarsan iyidir.kişisel düşüncem *#7370# Yapman.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
güncel

t4r1k

Üye
telefonunda virüs var klasörlerin gizlendi klasor isimlerinde exe dosyaları oluşturuldu ve exe simgeleride klasör şeklinde. virüs taraması yapacaksın virüsleri temizleyeceksin. daha sonra normal bilgisayarımda iken düzenle menüsünden klasör ve arama seçenekleri burdan görünüm sekmesi daha sonra alttaki menuden gizli dosyaları goster ve biraz daha altta sistem dosyalarını gizle falan olacak onun işaretinide kaldır tmm de uyarı verir tamam de. klasorlerini goreceksın. klasore sağ tıka ozellıkler ordan gızlı işaretini kaldır dosyalarını tekrar gorunur yap. takıldığın bişey olursa google amcaya sor emın ol senden once bu sorunlarla karşılaşan binlerce insan olmuştur bi yerlerde sormuşlardır ve birileride cevap vermiştir :)

hakan_710

hakan_710

Üye
hafıza kartını pc ye tak güncel bir antivürüs ile tarattır. tarama bittikten sonra kalan klasör adlarını düzeltip telefona tak sorunun hallolacak

----------Eklendi @ 00:21:49 ---------- Yazıldı @ 00:20:53 ----------

Cihaza torrent bulaşmış kardeşim.ne kadar veri kurtarsan iyidir.kişisel düşüncem *#7370# Yapman.
torrent de nedir? lütfen yanlış bilgi vermeyelim format a gerek yok

adanalı1

adanalı1

Üye
Verilerini kurtarmak ıstıyorsan .. format atma .. !!
explorer ı yukle cıhazına ..
exe olan tum dosyaları sıl..
explorer den gızlı dosyaları gorunur yap. dosyalarının aslı meydana cıkacaktır gızlı olarak tabı. onları tek tek gorunur yap.
Islem tamamdır ;)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bunun tek yolu format bluetooth ile veri yollardan baskalarına bulasir
Bizim arkadasın basına geldi illet bisi istediin kadar temizle format son care
Hatta temiz bir Flash ve yeni bir hafıza karti

t4r1k

Üye
Bunun tek yolu format bluetooth ile veri yollardan baskalarına bulasir
Bizim arkadasın basına geldi illet bisi istediin kadar temizle format son care
Hatta temiz bir Flash ve yeni bir hafıza karti

bilgisayara virüs bulaştığındada satıp yenisini alalım o zaman :)

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını pc ye tak güncel bir antivürüs ile tarattır. tarama bittikten sonra kalan klasör adlarını düzeltip telefona tak sorunun hallolacak

peki abi bu sertifika olayını nasıl yapıyoruz ben 2 senedir opda dan bekliyorum :D

fayzteck

fayzteck

Üye
Bir nevi solucan virüsünün türememiş hali.bu sorun genellikle flash disklerde güvenli kaldır yapmadan çıkarmakta yada virüslü bir dosyanın başka bir taşınabilir depo birimine aktarılmaktan.bana göre güzel bir format.

hakan_710

hakan_710

Üye

peki abi bu sertifika olayını nasıl yapıyoruz ben 2 senedir opda dan bekliyorum :D
ziyeratçi mesajımı oku ayrıca posta kutunu da boşalt yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atabilirsin

SilentOne

SilentOne

Üye
ya beyler biri torrent demiş yuh dedim ya biride ne var neyok biçimlendir demiş kardeş arama ayarlarında gizli doyaları göster de oradan .jpg resim için
.mp3 mizik için .mp4 veya .flv yada başka bir üzantı yazarsan arama motoruna bilgisayın o flash bellek yada saklama birimine dosyalarını kurtarısın sonra güzel bir anti vürüs taraması yap yedeklerini aldıktan sonra biçim at sonra bilgisayarının fişini direk çek kki dosya vürüsleri sitem kapatırken ayarları kaydediyorya bole ypınca kaydetmiyor hem vürüslerde gidiyor sonra tekrar depolama birimine biçim at işlem tamamdır sadece 5 dk nı alır bunu yapmak

ZaZuM

ZaZuM

Üye
torrent ne ya ilk defa duyuyorum solucan veya trojen olmasın o
neyse senin işine dönelim temiz bi pc de gizli klasörleri göster seçeneğini ayarla ve exe dosyasına basmadan bulmaya çalış telde pc ye bağlı olun :D exe ye basarsan virus aktif olur dağılır eğer ordan bulmazsan diskdigger adlı küçük ama çok etkili bi dosya geri getirme programı war onu dene

----------Eklendi @ 01:29:09 ---------- Yazıldı @ 01:25:45 ----------

Verilerini kurtarmak ıstıyorsan .. format atma .. !!
explorer ı yukle cıhazına ..
exe olan tum dosyaları sıl..
explorer den gızlı dosyaları gorunur yap. dosyalarının aslı meydana cıkacaktır gızlı olarak tabı. onları tek tek gorunur yap.
Islem tamamdır ;)

bu yöntemde güzel bunu da dene explorer dediği dosya yöneticisi programı benim tevsiyem xlpore aynı görevi o da yapıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt