Arkadaslar Çok Acil Lütfen Bir bakın ttnet

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Çok Acil Lütfen Bir bakın ttnet
S.a MaxiCep Ailem Cümleten İyi Akşamlar öncelikle konuyu yanlış yere yazmışsam Özür dilerim , Arkadaslar ttnet ten ev telefonsuz net başvurusu yaptım modem geldi teknik birim yarın yada ertesi gün gelip eve işlem yapacak , sorunum şu ki ben en üst çatıda oturan komşula aram hiç de iyi değil ona muhtaç olmak istemiyorum gelen teknik birimin çatı ile bir işlemi var mı yani kisacasi çatıya çıkıp bir işlem yapıyor mu lütfen öğrenmek istiyorum çatı ile işlemleri varsa vay halime benim net takmam imkansız olur aram baya bozuk üst komşula lütfen bilgisi olan biri detaylı bi bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkür ediyorum

kanat_58

kanat_58

Üye
Çatıyla alakası yok sadece yapacakları belli telefon hattında bir priz ve kablo yardımı ile modeme bağlanacak oranda PC ye bağlanacak bunları ben kendim yaptım onlar bile baglamadi

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Ancak hocam benim ev telefonum yok ev telefonsuz kullanacam

kanat_58

kanat_58

Üye
Anladım benimde yok orda telefon için bir priz falan olması lazim yoksa dışardan cekecekler 3 tane deliği olan

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Bu mu hocam

kanat_58

kanat_58

Üye
Resim yok mu bumu diyon nerden bilecem

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam attım ancak tapatalk ta atamadim mesaj olarak atayım

kanat_58

kanat_58

Üye
Eğer oysa ona bir tane priz alacan birde kablo yok ben yapmam diyorsan adamlar yapar belki

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam özele mesaj attım resmi bakar misin

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
ResimE baktın mi

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi

kanat_58

kanat_58

Üye
Baktım resme buraya da koyabilirdin neyse az önce yazdım zaten ortadakine uygun priz alacaksın birde kablo

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kafanı ağrıtiyom ama bu işlerde biraz acemiyım tam olarak elektrikci den kaç metro bir kablo ve piriz almali yım

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir priz alayım elektrikci den

kanat_58

kanat_58

Üye
Elekteiciye soylersen verir onlar kabloyu da ayarlarlar kablo kaç metre olacak onuda soyle yapar verirler çok bişey tutmaz kablonun metresi burada 25 kuruş orda bilmem prizde 5 TL falan
Onlara durumu anlatirsin ona gore verirler

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
EyW hocam çok sağol Allah razı olsun gönlümü ferah ettin üst çatı komşuma ihtiyacım düşmeyeçek yani çok çok teşekkür ederim hocam çok sağol hakkını helal et

kanat_58

kanat_58

Üye
Helal olsun nedemek sende helal et hakkini

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hocam çok sağol tekrar dan helal olsun

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam elektrikci ye gösterdim fotoyu ortadakine uygun priz lazım net için adam dedi yok lazım değil diyor ya diyorum lazım öyle bilgi verdiler yok senin yanlışın var diyo

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Fotoğrafta en sağ taraftaki giriş telefon girişi gibi görünüyor, o yeterli. Kablo falan almana gerek yok Türk Telekom ekibi gereken neyse ayarlayıp gidiyor zaten. Çatıyla da işleri yok rahat olabilirsin.

Üç girişli priz olsaydı ona uygun fiş alman gerekirdi. Eski evlerde bulunuyor o üçlü prizler tarih oldular artık.

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3