arkadaşlar c7 den bu saat nefret ettım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Aynen kardeşim bende C6-01 aldım mutluydum arkadaşın t20 si var uygulama olarak hertürlü üstün benden ondaki HD oyun sayısı bendeki normal oyun sayısı :(
Oyun firmaları sadece androide çalışyor :D

senatorlines

Üye
arkadaslar ben zamanında 800 tl verıpte bırtane c7 aldım nokia dan şasmam dedım bugune kadar çewreme hep nokia tavsiye ettım ama bundan sonra asla aldgmda teld PR 1.2 vardı anna dedik gunlerce bekledık ha geldı ha gelecek derken geldı berbat bışey olarak geldı aradan 2 3 ay geçtı belle yı beklemeye koyulduk yenı bır deneyım dedıler telı yeni almış gıbı oldum dediler andiroid e kafa tutar dediler geldi gorduk bırsuru eksıgıyle geldı ama zoruma gıden şu oldu arkadaşta samsung s800 var pıyasada 200 250 tl en temizı bende d c7 var akkıllı telefon ben telıme yani c7 bıtane film attım formatı (avi) açtımı dige sorarsanız açtı ama SES DESTEKLEMİYOR uyarısı verdı arkadaş dedikı ben atayım tele bak nasıl acıcak bende dedimkı olum dalgamı geçiyon benimkı açmazsa seninkı hıc açmaz tneyse attık vıdeo yu ve ben şok oldum açtı tel samsung s8000 ne andiroid ne bada anlıcagız adamlar ısı coktan çozmuş yani biz d 2 bin tl lik nokia olsada adamın 200 TL lik samsung yarişamıyor demeyin 1 video yuzunden bukadar suçlamaya ne gerek var benim elimdeki tel boru deil NOKİA C7 VEYA N8 ne farkeder ama adamın elindeki samsung s8000 ya zoruma gitti

NOKIA N9'dan önce bende de C7 vardı, avi dosyalarını sorunsuz ses ve video sorunu olmadan oynatıyor, MP4,Avi, WMV, FLV hiç bir sorun olmadan çalıştırıyor, sadece mov+mkv oynatmıyor, senin anlattığın olayda başka bişey var, ya videon bozuk, ya da blutooth transferi esnasında problem olmuş olabilir vs....

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep asla nokıa yı kotulemek degıl ama artık yeter dedırtıyo ınsana ya artık gunumuz d video sorunu olmaması lazım bada andıroid ıso bunları çoktan aşmış hatta samsung jawa dahi aşmış ama bız şuan nokia nın en kalıtelı yani symbian ^3 en kalıtelı yazılımı belleyı kullanıyoruz tamam oyun uygulama çıkmaz anlarım ama video da ne bilıyım donma kasma resetleme yaparsa anlayamam tamamen sucu nokıa ya keserım ya nokıa nın gecmısını az çok hepımız bılıyoruz bu tarıhte yanı 2012 d bu sorunları yaşamamız normalmı arkadaşlar adamlar bunları aşmış bukulen su gecırmeyen teller yapıyor bız d burda yırtınıyoruz ıste hepsı bu

• Beğen
Tepkiler: n000k

knouck

Üye
konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama bende yeni c7 aldım 3. gün belle yüklettim. anna da flv oynatamadım ama bellede sorunsuz oynatıyor şuanda herhangi bir sorun yok. otofocus olayından da pek anlamam ama çektiğim resimler baya kaliteli şuan için pişman değilim. fakat bir sorun var şu facebooktaki videoları youtube ye girmeden nasıl oynatırım tek sıkıntım bu sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt