kolay değil elbet.. adam gibi bitane sisteme yoğunlaşsa nolcak sanki?? elinde yumurta , koltuk altında karpuz taşımaya çok meraklı heralde nokia .. 5 işle birden uğraşıp eline yüzüne bulaştırcağına adam gibi birtane işle uğraşta hakkını ver!!! neden peki diğer android, ios nokia yı geçti sence?? bak gördünmü cvp ortaya çıktı çünkü diğer markalar nokia gibi aç gözlü değil her bi bokta parmağı bulunsun!!! tek bir sistem ve ona değer verip onu geliştirmeye çalışıyorlar!!! nokia ne yaptı?? al işte meego yada 1 tel çıkardı bıraktı!! böyle olmaz işler, nokia kendini boşuna usta cambaz olarak görmesin.. maalesef 5 topu birden elinde çeviremiyor!!! kalkıpta şimdi nokia yı desteklicek değilim.. 5 sistemi birden kullanıyo diye!! adam gibi bir sistem kullansın!!nokia sadece symbıan isletım sistemıyle ugraşmıyorkı maego'su var wp'sı var hepsıne sıfır bır yazılım yapmak kolay degıl elbet sorunları'da oluyor olacaktır.ama android sistemı oyle degıl hazır bır sistem diger şırketlerde bunu alıp kendı tellerıne adapte edıyorlar.1'e karşı bilmem kaç şırket
durupta ne diye format çevirmeyle uğraşayım kardeşim allah aşkına yaw??? sadece kısa videodan bahsetmiyoruz biz.. burda telde film izlemekten keyif alanlarda var.. flv formatında kaliteli filmler var bazen ve bunlar 350-500 Mb civarında sen bunu mp4 yada aviye çevir bakalım kaç Mb olcak!!! ne diye 500 Mb yer kaplarken 800 MB lik 1 GB lik film atayım telede fazladan yer kaplattırayım??bende c7 kullanıyorum ve tele attığım bazı filmlerin sesi çıkmıyordu.belle ve daha önceki sürümlerde de karşılaştım bu sorunla.Total video converter kullanarak sesi çıkmayan filmi yine xvid avi divx v.b uzantılara tekrar decode yaptığımda her zaman sorunu çözdüm.Her şeyi tel den beklemek doğru değil bence tele attığımız video da sorunlu olabilir.Tabi ki şu konuda hak vermek lazım 1000lira civarı para ödüyoruz çalıştırsın ama olmuyor diye de kendimize sıkıntı yapmaya gerek yok.Samsung ya da diğer tel ler çalıştırıyormuş ii işte sahibine iyi seyirler...Benim tel im video sorunuda verse Nokia C7 imden gayet memnunum...Mükemmel olan tek şey bizleriz...
dediğim gibi şurda düne kadar arkasındaydım nokia nın ama değilim şu tintin oyunundan beri!! mutluluklar nokia ya çeşit çeşit sistemleriylen ama hepsi yarım yamalak..ve bu saaten sonrada hiçbir yorum yapmamaya çalışıcam..tek bir sisteme yönelse bu kez androıd onu ikiye katlar.nokia çeşit kullanarak pazar payını korumaya çalışiyor
durupta ne diye format çevirmeyle uğraşayım kardeşim allah aşkına yaw??? sadece kısa videodan bahsetmiyoruz biz.. burda telde film izlemekten keyif alanlarda var.. flv formatında kaliteli filmler var bazen ve bunlar 350-500 Mb civarında sen bunu mp4 yada aviye çevir bakalım kaç Mb olcak!!! ne diye 500 Mb yer kaplarken 800 MB lik 1 GB lik film atayım telede fazladan yer kaplattırayım??
----------Eklendi @ 12:51:24 ---------- Yazıldı @ 12:48:23 ----------
dediğim gibi şurda düne kadar arkasındaydım nokia nın ama değilim şu tintin oyunundan beri!! mutluluklar nokia ya çeşit çeşit sistemleriylen ama hepsi yarım yamalak..ve bu saaten sonrada hiçbir yorum yapmamaya çalışıcam..
ağzına sağlık canım kardeşim
Aslında bir güncelleme ile halledilebilir fakat Nokia bizi takmıyor bile .

Ben nokia ya takacağım bu gidişle![]()

5110 dan beri nokia kullanıyorum aldığım c6-01 ile birlikte 12. nokia telefonum olacak arada siemens, panasonic, samsung. sonyericsson telefonlarda kullandım ama o dönem için hiç biri nokianın eline su dökemezdi ve hemen diğer markaları satıp nokiaya geri dönmüştüm. Gelelim c6-01 e 2011 aralık ayında satın aldım 2012 şubat ayında telefonu ilk aldığım günkü gibi paketleyip telefoncuya geri verdim ve sadece 2.5 ay kullanmış oldum. Bu gün gelinen nokta nokia için içler acısı, telefonu geri vermemin sebebini tek tek yazmayacağım forumda arkadaşlar defalarca bahsetmişler. Telefoncuya c6-01in yanında eski 6303 cihazımıda verdim ve 2. el bir sonyericsson xperia neo aldım. xperia telefon özelliği olarak nokianın yarısı bile değil ama iş oyun uygulama yazılım ve hıza geldiğinde kat kat daha başarılı. Takılma, kilitlenme, kendini resetleme, kendi kendine ekrana dokunma vs vs olaylarından kurtuldum. Bu saatten sonra da nokianın wp dahil başarılı olacağını zannetmiyorum. Yaklaşık 15 yıllık nokia fanatikliğime son vermiş bulunuyorum. Bu symbian bölümüne yazdığım son mesaj artık android bölümünde takılacağım. Hepiniz hoşçakalın...
41 Mp lik kamera koysa nolcak bana .. biçok yönden yetersizken!!
Doğru seçim yapmışsın kardeşim hayırlı olsun . Kendine iyi bak . Nokia multimedya telefonları üretiyor sadece . Özellikleri basıyor telefona donanımdan kısıyor . Yanlış bir düşünce bence . Oyun ve uygulama desteğini arttırsın ve donanımı iyi kullansın yeter .
siyahlar bende sanki mor gibi.. araya mor renk karışıyormuş gibi oluyor.. videoların siyah renkleri alacalı bulacalı gözüküyor.. neydendir bu bilmiyorum.. ama kafama takılıp duruyor..arkadaşlar bilmem fark ettiniz mi .?
n8 in ekranında pixsel sorunu var amoled ekran dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama siyah detaylar simsiyah ...siyah renkte sorun var ..
bu videolarda değil resimler de de aynı..
cok gec fark ettim ben bunu aldığım ilk zamanlarda fark edemedim..şimdi film izlerken aklım siyah detaya takılıyor...
Aynen kardeşim bende C6-01 aldım mutluydum arkadaşın t20 si var uygulama olarak hertürlü üstün benden ondaki HD oyun sayısı bendeki normal oyun sayısı![]()
Aslında bir güncelleme ile halledilebilir fakat Nokia bizi takmıyor bile .
2011 telefon satışlarında nokia 3 oldu ama bunun nedeni artık insanların farklılık istemesi bence, ben c 7 ile istediğim herşeyi yapıyorum bu ses desteklenmiyor sorunu Bende var ama arkadaşlar bu telefon sonuçta yaa fazla da yüklememek lazım. Andıroid hiç kullanmadım kullanmam kullanmak isteyen olabilir buraya yazarak birşey amaç edinmesinler.