dekor67
Üye
-
Konu Sahibi
-
c7de eksik çok.ama realplayer,in ses codECK i olacaktı sanírim.bende n8 var.catır c atır izliyorum.sesde süpER.samsung a aldanma kardes.yerine göre o Fİrmada yapmış ama.nokıa bir bASKA.
sen belle'yi downgrade yap anna'ya geç sonra istediğin filmi at telefona istediğinle yarış, belle de video sorunu var çıktığından bu yana her yerde yazıyoruz hiç mi konulara bakmıyorsunuz.
ne iş?? video izlemek için kalkıp downgrade mi yapalım?? yayınlıcaksa adam gibi güncelleme yayınlasın nokia.. ben annada ikende izleyemiyordum avi, flv...sen belle'yi downgrade yap anna'ya geç sonra istediğin filmi at telefona istediğinle yarış, belle de video sorunu var çıktığından bu yana her yerde yazıyoruz hiç mi konulara bakmıyorsunuz.
bende anna varken izleyemedigim video yoktu flv yi saymıyorum 1000 taneden 1 tane acmazdı en fazla ama avi %95ini acardı hic video sorunu yasamamıştım belleye guncelleyene kadar.ne iş?? video izlemek için kalkıp downgrade mi yapalım?? yayınlıcaksa adam gibi güncelleme yayınlasın nokia.. ben annada ikende izleyemiyordum avi, flv...
sen belle'yi downgrade yap anna'ya geç sonra istediğin filmi at telefona istediğinle yarış, belle de video sorunu var çıktığından bu yana her yerde yazıyoruz hiç mi konulara bakmıyorsunuz.
yanılıyosun arda kardeş kurtuluş abinın verdıgı yamayla belleye anna video playerı yukledım sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?