Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar c6-01 telefona carl zeiss uygulama warmı yada öyle bişi ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümran
Üye
Konu Sahibi
Uqur5445
Üye
carl zeiss uygulama degıl kardesım
S.E.C.R.E.T
Üye
Donanım ile alakalı bu yazılım veya programla düzeltilmez .
furkitare
Üye
Hayır arkadaşım , nokia c601 de carl zeiz lens yoktur . Bununla birlikte c601 de odak özelliğide yok . Genelde çektiği fotoğraflar 1-3 mb arasında değişiyor .
[ENGİN]
Üye
ahanda bunuda duydum
tandogucem
Üye
carl ziess program adı değildir dostum. kamera merceğidir . yani her telefonda bulunmaz o değerli ve kaliteli birşey. nokia c6 nokia akıllı telefonlar arasında en kötü kameraya sahip telefon bunu programla filanda düzeltemezsin.
ccc nokia n8 ccc diyorum kolay gelsin
A.S.P.A.V.A.
Üye
Nokia mağazada öyle bişi vardı(!)
sinerler
Üye
carl zeis donanımsal bişi yazılımla olcak bi iş değil.
c6 da autofocus var (var oldugundan emin değilim) bi de bulanıklık giderici var. 8 mp olması da çook iyi fotograf çeker anlamında anlaşılmasın o sadece pikseliyle alakalı. c6 01 yüksek çözünürlükte ama odaksız fotograf çeker
SheFy
Üye
C6 da otofokus yoktur kardeşim
S.E.C.R.E.T
Üye
C6-01 ' de Otofokus yoktur yanlış bilgi vermeyelim (!) .
[ENGİN]
Üye
carl zeıss nokıanın n8 gibi telefonlarda kullanmış oldugu kamera lenslerının firma adıdır.
Batuhan Apatay
Üye
Kamera ile alakalı birşey o. Uygulama değil.
KxTR79
Üye
carl zeiss bir kamera lens ve optik markasıdır.piyasanın en iyilerindendir.yani donanımsal birşeydir.uygulama ile olmaz