Arkadaşlar c5 03den anlayan bir kahraman arıyorum YARDIM EDİN!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar c5 03den anlayan bir kahraman arıyorum YARDIM EDİN!!!
Arkadaşlar hiç araştırmadan bu konuyu açtım çünkü s60v5 konusunda en güvendiğim site maxicep.Başlıkta belirttiğim gibi C5 03 kullanıyorum.Sorunum şu: telefonum 5-6 saatte bir hafıza kartını okuyamıyor ve bana eğer hafıza kartını çıkarırsanız veriler kaybolacaktır diyor ve hafıza kartındaki dosyaları göstermiyor.Telefonu açıp hafıza kartı yerinde mi yoksa çıkmış mı diye bakıyorum.Fakat hafıza kartı yerinde takılı olmasına rağmen hafıza kartındaki dosyaları görüntülemiyor.Dosyaları tekrar görebilmem için hafıza kartını takıp çıkarmam gerekiyor.Tam oyun oynarken bir anda anlattığım hafıza kartı sorununu yaşıyorum bu da beni deli ediyor.Lütfen biri veya birileri bana yardımcı olsun?

joker.lg

joker.lg

Üye
hafıza kartındaki verileri yedekle hafıza kartını biçimlendirip dene derim

- - - Eklendi - - -

hafıza kartını biçimlendirme tüm verilerini silecektir ona göre

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
saol denedim işe yaramadı :)

- - - Eklendi - - -

acaba fabrikaya göndertsem mi?¿?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bazen Bende De Oluyor Kart İçinde Olmasına Rağmen Görmüyor Sonra Çıkarıp Takıyorum Düzeliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
power tuşuna basıp hafıza kartını çıkart ı seçip kartı çıkardıktan sonra tamam deyip teli kapat sonra hafıza kartını tekrar takıp telı açmayı denedın mi?

cem720

cem720

Üye
Bende hiç olmadı ama format veya cfw atman işe yarayabilir.

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4823486' Alıntı:
power tuşuna basıp hafıza kartını çıkart ı seçip kartı çıkardıktan sonra tamam deyip teli kapat sonra hafıza kartını tekrar takıp telı açmayı denedın mi?

Denedim olmuyor

- - - Eklendi - - -

Bazen Bende De Oluyor Kart İçinde Olmasına Rağmen Görmüyor Sonra Çıkarıp Takıyorum Düzeliyor

Evet bende öyle yapıyorum ama 5-6 saat sonra aynı şeyi tekrar yapmak istemiyorum bana kesin çözüm lazım

- - - Eklendi - - -

yeter artık symbian kullanmıycam diyorum ama symbian giderse biz neye cfw atıcaz neyi hackleyeceyiz neyin bootloaderını kırmak için uğraşacağız? En önemlisi biz neyi kurcalıcaz deyip symbiana geri dönüyorum o olmadan telefonun zevki çıkmıyo ki :) :) :)

kankka

Üye
öncelikle maxicep sadece s60v5 için değil symbian,android,bada,bb,windows ve daha bütün işletim sistemleri için en iyi sitedir bence :D Senin sorununa gelince bnce sorun kart yuvasında orayı elektrik süpürgesi veya bilmem neyle bir çek yada bi balon şişir içine pipet geçirip yuvaya üflet toz falan vardır olmazsa tele format at ve power tuşuna basıp hafıza kartını çıkart demeden de kartı direk çıkartma kolay gelsin :D

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
ben 4 aydır kullanıyorum hiç yaşamadım chaos strike cfw sı var bende tavsiye ederim kur dene

Joker.

Joker.

Üye
Bunları yapmadan önce hafıza kartını yedekle (mutlaka bilgisayara)

1-Power tuşuna bas hafıza kartını çıkar
2-Telefonu kapat.
3-Hafı kartını çıkar
4-Bataryanı , sim kartı çıkar
5-Hafıza kartını Sarı yerlerini çizmeden temizle (eline pamuk al çok az su koy temizle )
6-Hafıza kartı yuvasına üfle ,vakum varsa vakumla
7-Yedeklediğin dosyaları tarattır
8-Tehlike çıkarsa temizle
9-Karta biçim at
10-Kartı takmadan teli aç
11-Antivürüs programı yükle tele ve onlada teli tarattır.
12-Tehlike çıkarsa sil
13-Hard Format at tele
14-Birde oviden yazılımı tekrar yükle
15-Hafıza kartını yine doldur
16-Hafıa kartını tak
17-Telefonu aç kullan
18-Eğer hata verirse Fw at
19-Fw atıncada hata verirse Cfw at
20-Eğer cfwde de hata verirse (Fw atıp)Servise Gönder

• Beğen
Tepkiler: maximert353
vahsi wolf

vahsi wolf

Üye
baska hafiza karti dene hafiza kartinda sorun vardir

azrock

azrock

Üye
Bunları yapmadan önce hafıza kartını yedekle (mutlaka bilgisayara)

1-Power tuşuna bas hafıza kartını çıkar
2-Telefonu kapat.
3-Hafı kartını çıkar
4-Bataryanı , sim kartı çıkar
5-Hafıza kartını Sarı yerlerini çizmeden temizle (eline pamuk al çok az su koy temizle )
6-Hafıza kartı yuvasına üfle ,vakum varsa vakumla
7-Yedeklediğin dosyaları tarattır
8-Tehlike çıkarsa temizle
9-Karta biçim at
10-Kartı takmadan teli aç
11-Antivürüs programı yükle tele ve onlada teli tarattır.
12-Tehlike çıkarsa sil
13-Hard Format at tele
14-Birde oviden yazılımı tekrar yükle
15-Hafıza kartını yine doldur
16-Hafıa kartını tak
17-Telefonu aç kullan
18-Eğer hata verirse Fw at
19-Fw atıncada hata verirse Cfw at
20-Eğer cfwde de hata verirse (Fw atıp)Servise Gönder

Yani kısaca sen git yenisini al demek istiyor arkadaş. :D

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle maxicep sadece s60v5 için değil symbian,android,bada,bb,windows ve daha bütün işletim sistemleri için en iyi sitedir bence :D Senin sorununa gelince bnce sorun kart yuvasında orayı elektrik süpürgesi veya bilmem neyle bir çek yada bi balon şişir içine pipet geçirip yuvaya üflet toz falan vardır olmazsa tele format at ve power tuşuna basıp hafıza kartını çıkart demeden de kartı direk çıkartma kolay gelsin :D

Arkadaşım çok saol sorunum çözüldü içinde sünger parçası varmış hafıza kartının telefonla etkileşimini engelliyormuş.Sonunda kurtuldum şu beladan allah razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt