ArkadaşLar Bilgisayarımdan ses gelmiyor...Lütfen Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ArkadaşLar Bilgisayarımdan ses gelmiyor...Lütfen Yardım?
ArkadaşLar bilgisayarım kitleniyordu...Format attım..Şu anda oyle bır sorun gorunmuyor...Tüm gerekli driverleri kurdum bilgisayarıma eksik hiç yok..Aygıt yonetıcısıne de bakıyorum eksık gozukmuyor...FAKAT BİLGİSAYARIMDAN SES GELMİYOR...

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum....

Ozan

Ozan

Admin
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası

Ses Efekti ve Ses Aygıtları kısmında ses kartı sürücün görünüyorsa, ve seviyesi sonda ise, hoparlöründe sorun yoksa yada onun kablosunu yanlıs takmadıysan ( yeşile yeşil ) ses gelmemesi için bir neden yok :)

kurt bey

kurt bey

Üye
ses driverini orjinal sürücüsündenmi yükledin? eğer donanımsal olarak bi sorun yoksa driverden olabilir di,ye düşünüyorum. ayrıca ses kartının güncel driverini buluabilirsen birde öyle dene.

anakartının modelinide yazarsan araştırabilirim senin için.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası

Ses Efekti ve Ses Aygıtları kısmında ses kartı sürücün görünüyorsa, ve seviyesi sonda ise, hoparlöründe sorun yoksa yada onun kablosunu yanlıs takmadıysan ( yeşile yeşil ) ses gelmemesi için bir neden yok :)

PCı Device de ünlem işareti vardı..anakartın cdsını taktım güncelledim sorun ortadan kalktı....TeşekkürLer

selet

Üye
ses yok

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Lütfen açıklamalı olarak farklı bir konu açın...Konudaki problem daha önce çözülmüştür...

:locked:

Üst Alt