erhank98
Üye
-
Konu Sahibi
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346939
cwm yapıp rom atabilirsin benim bildiğim kadarıylabenim bildiğim rootsuz rom atılmıyor ama cevap için teşekkürler bu bulduğum romu sağlam olup olmadığını nerden anlayabilirim ?
ya bak ne olursa olsun kafayı yesin yeter ki telefonu download modunda açabil sonrası basitya şimdi yaparım hani olmazya gelir benim telefon kafayı yer birşey olur beni bulur ondan korkuyorum yoksa bugüne kadar çoktan yapmıştım, garantidende çıktığı için pek bulaşmak istemiyorum doğrusu.
sen root etmeden rom yükledin yani ? öyle garantiden çıkıyor mu peki ?
bu olay garantiyi etkiler mi peki ?
sayaçıda kısaca açıklarsan
bilgiler için sağ ol. sen adamsınHiç samsung kullanmadım ya keşke daha ayrıntılı yazabilsem ben yine de kısaca yazayım da dur madness'i etiketleyelim
Tam olarak amacını bilmiyorum ama bir çeşit güvenlik herhalde, samsung tarafından ortaya atılan bir kısıtlama gibi bir şey sanırım.
Root yapınca +1 oluyor mesela gibi... Herhalde iz bırakmak için ama sayacı sıfırlamak için de yollar var.
@TheMadness
GeldimHiç samsung kullanmadım ya keşke daha ayrıntılı yazabilsem ben yine de kısaca yazayım da dur madness'i etiketleyelim
Tam olarak amacını bilmiyorum ama bir çeşit güvenlik herhalde, samsung tarafından ortaya atılan bir kısıtlama gibi bir şey sanırım.
Root yapınca +1 oluyor mesela gibi... Herhalde iz bırakmak için ama sayacı sıfırlamak için de yollar var.
@TheMadness
çok sağ ol dostum peki şuan ben cwm veya herhangi bir şey yüklemem gerekiyor mu ? bu romu yüklemek için ne yapmalıyım kısacası ?Geldimsayaç artıyor custom yükleme yapıldıkça download moddan, triangle away ve destekleyen bi kernelle sıfırlanabiliyor kolaylıkla
ilk cwm yapman gerekiyor benim bildigim sonrada telefonunu download moduna aliyorsun pcden usbye baglayip odin programi ile yukleyecegin romu seviyorsun starta basiyorsun islem basliyorçok sağ ol dostum peki şuan ben cwm veya herhangi bir şey yüklemem gerekiyor mu ? bu romu yüklemek için ne yapmalıyım kısacası ?
teşekkür ederim ama bu tür işlemler kesin bilgi gerektiriyorilk cwm yapman gerekiyor benim bildigim sonrada telefonunu download moduna aliyorsun pcden usbye baglayip odin programi ile yukleyecegin romu seviyorsun starta basiyorsun islem basliyorbu kadar basit sonra telefon yeniden basliyo bir bakmissinki yepyeni telefon olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?