Arkadaşlar biçak kemiğe dayandi acil gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biçak kemiğe dayandi acil gelin
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ HATTA EZBERLEDİĞİNİZ ÜZERE N5800 'IM VAR YARDIM ETTİĞİNİZ TÜM KONULAR İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA OLMUYO NOKİA İLE

Bakın telefonda 8gb hafıza kartı var ben 4 gb doldurdum ama öyle bir kasıyor ki dayanılacak gibi değil 5 dk da menüye geliyodu bende kızdım hard format atayım dedim
Yeşile Kırmızıya Fotoğraf Tuşuna Basılı Tuttum USB falan bilgisayara bağlamadan attım format en azından ben öyle sanıyorum ama daha da beter oldu ortadaki beyaz tuşa basıyorum bip diye ses geliyor ama menüyü açmıyor neyse en sonunda açtı oviye girdim bir uygulama indirdim geri diyorum ovinin ana sayfasına gelmiyor 30 dk öyle kaldı.Valla ne yapacağım bilmiyorum çok sinirliyim sinirden ağlamak istiyorum yapılandırma falan filan birşeyler zırvaladı birileri nolur yardım edin ben napayım annemler yeni telefonda almayız dediler ortada kaldık :( telefondaki hafızadaki herşeyi silsem düzelir mi birşey yapmam gerek ne olursa yorum sizin lütfen mantıklı

Buyrun,

Legendary_484

Legendary_484

Üye
kardeş sim kartı hafıza kartını çıkar telefon 5 dk dinlensin sonra aynen hard at hafıza kartını biçimlendir sonra tak bence düzelir... O anneler öyledir aynı durumdayım sıkıldım uyuz cihazdan babama diyom daha bunu yeni aldık bi eskisin diyo :(

sublieutenant

sublieutenant

Üye
usb'ye depolama modunda tekrar bağla, hafıza kartındaki (gizli klasörleride açtırıp)
private,data,resource,sys ve system klasörlerini silip (ana dizinde dosya varsa mutlaka bir klasöre taşı yada sil)
Vakit geçirmeden Telefonu kapat ve tekrar hard format at ;)
ilk aldığın günkü gibi olacaktır ;)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
cfw yüklemeyi öğren belle cfw si yükle

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Her zamanki gibi beni yanıltmadınız '' Emma-Watson'' ''sublieutenant'' ve ''legendary_484'' adlı kişilere çok teşekkür ederim problem çözüldü sevindim be :D

Legendary_484

Legendary_484

Üye
zaten başka yorum yazan yoktu. :D

avcitalip

avcitalip

Üye
CFW Yükle Speedy 1.0'İdealdir Bana Göre,Anıl Baran'Yapmıştı...

Hafıza Kartında Problem Olabilir,Hiç Düşündün Mü ?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
CFW Yükle Speedy 1.0'İdealdir Bana Göre,Anıl Baran'Yapmıştı...

Hafıza Kartında Problem Olabilir,Hiç Düşündün Mü ?

Çözüldü kelimesinin sözlük açıklamamı ister misin dostum :)

msnhell

Üye

Çözüldü kelimesinin sözlük açıklamamı ister misin dostum :)

KONU YU sen acmisin ama senin gibi cok insan var. 5800 dedinmi tam bi artisttir kasila kasila ilerler. bu durumun en guzel cozumu bencede cfw dir.

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
CFW ne işe Yarar ve nasıl yüklenir

x-scarface

x-scarface

Üye
CFW ne işe Yarar ve nasıl yüklenir

maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/hacked-ofw-ve-cfw-yukleme-modifikasyon-islemi-cfw-hazirlama

bu konuya qöz at birazda cesaretin olsun cwf bıle yaparsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt