Arkadaşlar bi yardımcı olursanız............. 2. defa konuyu açıyorum ilgilenen yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi yardımcı olursanız............. 2. defa konuyu açıyorum ilgilenen yok
Arkadaslar bi cfw yükledim telefona ama mesaj geldigi zaman cevaplayamiyorum. Oturumlarda yazmak ıcin dokunun kısmı cıkmıyor. Lütfen yardım. 700 fp2. Cwf den kaynaklı bir sorun değil çünkü sağlamdi ilk başta. Ve cwf den de biraz anlarım ama bunu yapamadım. Arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim

kcr

Üye
Derdini daha iyi anlatırsın; ben olmasam da daha iyi bilen birisi belki yardımcı olur diye soruyorum:

1) Yüklediğin cwf'nin ve içindeki programların telefonunla kesin uyumlu olduğundan emin misin?
2) Sorun cfw'yi yükledikten ne kadar sonra mesela hariçten programlar kurduktan sonra mı meydana geldi?
3) Sorun ortaya çıkmadan önce hiç sistem yönetimi ya da antivirüs uygulaması kurup kaldırdın mı?
4) Farkında olmadan telefondan sistemle alakalı bir şeyler silmiş olabilir misin?
5) Sorun ortaya çıktıktan sonra hiç soft format atmayı denedin mi?

slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim eyvallah. Antivirüs yükledim tarama yaptırdım ondan olma ihtimali olabilir mi acaba? soft format attım ama düzelmedi

kcr

Üye
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim eyvallah. Antivirüs yükledim tarama yaptırdım ondan olma ihtimali olabilir mi acaba? soft format attım ama düzelmedi

Kullandığın antivirüsün mesaj kontrol-koruma özelliği varsa sorunun kaynağı o olabilir. Ayarlarından iyice bir bak; gerekirse mesaj korumasını tamamen iptal et, bir de öyle dene.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah üstad düzeldi. Çok teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sorun düzeldiğine göre :locked2:

• Beğen
Tepkiler: slymn_leyliisra
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt