Amaru Shady
Üye
Ne yani onlar öyle düşündü diye deli miyim?
Yine aynı caddede, ortalık yerde arkadaşla salsa yaptık. Hiç çekinmem.
Tanımadığım insanla konuşmaktan hiç çekinmem ya. Umrumda olmaz yani. İşlek, trafiğe kapalı bi caddede, tiyatro kursundan çıktıktan sonra ''Sanat, toplum içindir. Tiyatro paralı olmamalı. Yaşasın sokak tiyatrosu'' diye bağırarark yürüdüğümü bilirim. Herkes bana bakıyordu deli mi diyeNe yani onlar öyle düşündü diye deli miyim?
Yine aynı caddede, ortalık yerde arkadaşla salsa yaptık. Hiç çekinmem.
Senin de başkası umrunda olmasın. Kendine güven sadece. Aşarsın o zaman emin ol. Ve sessiz kalma. Dinleyici de ol elbette ama yalnızca dinleyici değil, aynı zamanda sözcü de sen ol![]()

Seyinden asagi kasimpasa olacak hayat tek yol bu

Seyinden asagi kasimpasa olacak hayat tek yol bu
çok saolun arkadaşlar aşacam artık kendimii tak etti canıma yeni arkadaşlarla tanışcam bide ağzım laf yaparsa süper olur takmayacam bişeyi artık![]()

Böyle düşündüğün sürece başaramazsın![]()

Kırmızıyla yazılan yerden bahsetmiştim ben.
çok saolun arkadaşlar aşacam artık kendimii tak etti canıma yeni arkadaşlarla tanışcam bide ağzım laf yaparsa süper olur takmayacam bişeyi artık![]()
Yaparsa değil; yapacak.
Olur değil; olacak.
Bir kere öz güven eksikliği ile bir işe başlarsan, başladığın şeyden en ufak bir kârın olmaz. Aksine kendine olan güvenin daha da körelecek ve özgüven eksliğini ortadan kaldırman çok daha zor olacaktır.
Başarmanın tek yolu; AZİM, İNAT ve ÜSTÜNE GİTMEKTİR.
O cümlede hala yapabileceğine inanmıyor gibisin. İnan önce.
böyle önemli konular için öncelikle bir uzmana danış
Öncelikle uzman değilim benböyle önemli konular için öncelikle bir uzmana danış
önerebileceklerim ise;
online oyun oynuyorsan kendine 1 aylık tatil ver
mevcut arkadaşlarınla iletişim kurmak için messenger, facebook forumlar vs. gibi internet uygulamalarından kaçın, mümkün oldukça az kullan yani
video oyunları ve yüksek derecede bağımlı olduğun hobilerin varsa bunlarada birazcık ara ver
kız arkadaş edin bol bol , kızlar insanı ister istemez konuşturuyor
birde askerlik zamanın yaklaştı sanırım askerden sonra düzeleceğini umuyorum