arkadaşlar bi yardım edin bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben de senin kadar olmasa da öyleydim. Benim bi arkadaşım var. Üsküdarda tanımadığı esnaf yok. Hepsiyle tanışmış.bir sürü arkadaş edinmis. Biraz onla takılınca zor olmadığını farkettim. Selam verdikten sonra susmayı tercih ederdim. Artık konuşmayı tercih ediyorum ve gerisi kendisi geliyor. :) :oke:

minoo

minoo

Üye
Tanımadığım insanla konuşmaktan hiç çekinmem ya. Umrumda olmaz yani. İşlek, trafiğe kapalı bi caddede, tiyatro kursundan çıktıktan sonra ''Sanat, toplum içindir. Tiyatro paralı olmamalı. Yaşasın sokak tiyatrosu'' diye bağırarark yürüdüğümü bilirim. Herkes bana bakıyordu deli mi diye :ehe Ne yani onlar öyle düşündü diye deli miyim? :D Yine aynı caddede, ortalık yerde arkadaşla salsa yaptık. Hiç çekinmem.

Senin de başkası umrunda olmasın. Kendine güven sadece. Aşarsın o zaman emin ol. Ve sessiz kalma. Dinleyici de ol elbette ama yalnızca dinleyici değil, aynı zamanda sözcü de sen ol :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tanımadığım insanla konuşmaktan hiç çekinmem ya. Umrumda olmaz yani. İşlek, trafiğe kapalı bi caddede, tiyatro kursundan çıktıktan sonra ''Sanat, toplum içindir. Tiyatro paralı olmamalı. Yaşasın sokak tiyatrosu'' diye bağırarark yürüdüğümü bilirim. Herkes bana bakıyordu deli mi diye :ehe Ne yani onlar öyle düşündü diye deli miyim? :D Yine aynı caddede, ortalık yerde arkadaşla salsa yaptık. Hiç çekinmem.

Senin de başkası umrunda olmasın. Kendine güven sadece. Aşarsın o zaman emin ol. Ve sessiz kalma. Dinleyici de ol elbette ama yalnızca dinleyici değil, aynı zamanda sözcü de sen ol :oke:

ağzım laf yapsın istiyorum tanıdıgım herkez bu sayede bi çok arkadaş edindi ben tek kaldım ya :ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye
Seyinden asagi kasimpasa olacak hayat tek yol bu

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve minoo
minoo

minoo

Üye
Ben kesinlikle bu diyorum. Başkasının ne düşüneceğini umursama. Kendin ol sadece.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun arkadaşlar aşacam artık kendimii tak etti canıma yeni arkadaşlarla tanışcam bide ağzım laf yaparsa süper olur takmayacam bişeyi artık :ah

minoo

minoo

Üye
çok saolun arkadaşlar aşacam artık kendimii tak etti canıma yeni arkadaşlarla tanışcam bide ağzım laf yaparsa süper olur takmayacam bişeyi artık :ah

Böyle düşündüğün sürece başaramazsın :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye
Kırmızıyla yazılan yerden bahsetmiştim ben.

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Yaparsa değil; yapacak.

Olur değil; olacak.

Bir kere öz güven eksikliği ile bir işe başlarsan, başladığın şeyden en ufak bir kârın olmaz. Aksine kendine olan güvenin daha da körelecek ve özgüven eksliğini ortadan kaldırman çok daha zor olacaktır.

Başarmanın tek yolu; AZİM, İNAT ve ÜSTÜNE GİTMEKTİR.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve minoo
minoo

minoo

Üye
Yaparsa değil; yapacak.

Olur değil; olacak.

Bir kere öz güven eksikliği ile bir işe başlarsan, başladığın şeyden en ufak bir kârın olmaz. Aksine kendine olan güvenin daha da körelecek ve özgüven eksliğini ortadan kaldırman çok daha zor olacaktır.

Başarmanın tek yolu; AZİM, İNAT ve ÜSTÜNE GİTMEKTİR.

İşte tam olarak bunu demek istemiştim. O yüzden kırmızı yaptım :) O cümlede hala yapabileceğine inanmıyor gibisin. İnan önce.

• Beğen

0live456

Üye
Psikolojik destek alabilirsin bir uzmana görün durumun müsaitse.Onun haricinde sessiz oluşun bir avantaj seni cool gösterir ağır başlılık iyidir.Lakin hep aynı tempoda gidersen olmaz zincirleri kırmalısın bir zaman sonra.Bak sevgilin de varmış ondan yardım isteyebilirsin üstelik en çekinmeyeceğin insanlardan biri sevgilindir.Paylaş derdini çözmeye çalışın büyük yardımı olacaktır.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
herkeze yardımlar için teşekkürler öyle olacagım güveneceğim kendime :)

greenmile

greenmile

Üye
Kimseyi ustun gorme kendinden,gerekirse onlari dinleme hep sen konus baskin ol.Tabi soylemek kolay is yapmakta

• Beğen
Nazy

Nazy

Üye
Öncelikle uzman değilim ben:) böyle önemli konular için öncelikle bir uzmana danış
önerebileceklerim ise;
online oyun oynuyorsan kendine 1 aylık tatil ver
mevcut arkadaşlarınla iletişim kurmak için messenger, facebook forumlar vs. gibi internet uygulamalarından kaçın, mümkün oldukça az kullan yani
video oyunları ve yüksek derecede bağımlı olduğun hobilerin varsa bunlarada birazcık ara ver
kız arkadaş edin bol bol , kızlar insanı ister istemez konuşturuyor:)
birde askerlik zamanın yaklaştı sanırım askerden sonra düzeleceğini umuyorum

• Beğen
Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Bendede heyecanlanınca takılma oluyordu.Sonra 1 yıl yurtta kaldım çok iyi geldi.Çünkü ister istemez konuşuyorsun.Arkadaş çevrende çok genişliyor.Yani uzmana falan gerek yok.Herşey kendi kafanda olup bitiyor.Karşındakide insan ondan kesinlikle çekinme.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle uzman değilim ben:) böyle önemli konular için öncelikle bir uzmana danış
önerebileceklerim ise;
online oyun oynuyorsan kendine 1 aylık tatil ver
mevcut arkadaşlarınla iletişim kurmak için messenger, facebook forumlar vs. gibi internet uygulamalarından kaçın, mümkün oldukça az kullan yani
video oyunları ve yüksek derecede bağımlı olduğun hobilerin varsa bunlarada birazcık ara ver
kız arkadaş edin bol bol , kızlar insanı ister istemez konuşturuyor:)
birde askerlik zamanın yaklaştı sanırım askerden sonra düzeleceğini umuyorum

online oyun oynamam video oyunları arada bi oynarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...