Arkadaslar bı yardım bu oyunlar programlar nasıl yuklenıyor sureklı net baglantısı ıstıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bı yardım bu oyunlar programlar nasıl yuklenıyor sureklı net baglantısı ıstıyor...
UYGULAMALARI ,OYUNLARI YUKLEYEMIYORUM ALLAH RIZASI ICIN BI YARDIM ARKADASLAR..SUREKLI NET BAGLANTISI ISTIYOR..:vur

matt01

Üye
UYGULAMALARI ,OYUNLARI YUKLEYEMIYORUM ALLAH RIZASI ICIN BI YARDIM ARKADASLAR..SUREKLI NET BAGLANTISI ISTIYOR..:vur
bu bir sorun değil....telefon internet tabanlı uygulama ve oyunları yüklemek için internete ihtiyacın var.... ya da bilgisayardan yükle tlf at sonra ordan yükle...sana kalmış bir şey ;)

Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
kardes cevabın ıcın tsk ama bılgısayara yukleyıp tele nasıl yukleyecez o kısmını anlamadım ...ayrıca ısı cozdum tum ıs kablusuz bı modemmıs.. aldım tamam artık dunya cepte muemmel bı alet yafff ... ayrıca yukledıgım cogu uygulamayı bulamıyorum nereye atıyor acep...anlıyorsan bı el atı ver kardes ...saygılar ...:hmmm

matt01

Üye
kardes cevabın ıcın tsk ama bılgısayara yukleyıp tele nasıl yukleyecez o kısmını anlamadım ...ayrıca ısı cozdum tum ıs kablusuz bı modemmıs.. aldım tamam artık dunya cepte muemmel bı alet yafff ... ayrıca yukledıgım cogu uygulamayı bulamıyorum nereye atıyor acep...anlıyorsan bı el atı ver kardes ...saygılar ...:hmmm

evet kardeşim uygulamaları telefondan yükleyebilmen için kablosuz ağ ile internete bağlanmak lazım başka türlü olmaz zaten... :)
bilgisayardan da uygulamayı yükle onu da mass memory da tlf bilgisayara bağla o şekilde at sonra tlfdan uygulamayı file manager dan gir bul çift tıkla yüklenir o zaten ;)
uygulamalar da tlf menu ye girdikten sonra more yazan yere tıkla sağ alt köşe orda bulabilirsin ;)

Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
kardes yukledıgım uygulamaların cogunu bulamıyorum yuklendı dıyorama nereye yukluyor anlamadım gıttı ...bı elatı ver anlıyorsan sana zahmet saygılar...

matt01

Üye
kardes yukledıgım uygulamaların cogunu bulamıyorum yuklendı dıyorama nereye yukluyor anlamadım gıttı ...bı elatı ver anlıyorsan sana zahmet saygılar...

kardeşim bir önceki mesajımda yazdığım gib uygulamaları tlf menu ye girdikten sonra more yazan yere tıkla(sağ alt köşe orda bulabilirsin) ;)

mehmet1tekin

Üye
yüklediklerini dosya yöneticisinden bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt