arkadaşlar bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi bakın
arkadaşlar pc ye format attım ve windows ultımate edıtıon 2008 kurdum ve ancak offıce programları ve dıger programların sonunda uzantıları yazıyo o uzantıyı sılıncede bılınmeyen dosya oluyo ne yapmam gerek lütfen yardım edin uzantının adnı silincede bilinmeyen dosya oluyo ama açılıyo şekli falan değişiyo lütfen yaedım

technoman34

technoman34

Üye
arkadaşlar pc ye format attım ve windows ultımate edıtıon 2008 kurdum ve ancak offıce programları ve dıger programların sonunda uzantıları yazıyo o uzantıyı sılıncede bılınmeyen dosya oluyo ne yapmam gerek lütfen yardım edin uzantının adnı silincede bilinmeyen dosya oluyo ama açılıyo şekli falan değişiyo lütfen yaedım

Sana canavar bi program tavsiye edeyim onu indir kullan.

Windows Commander

bunu indir ve istediğin dosyanın adını değiştir.

west_advisory

west_advisory

Üye
kardsm bence sen direk windows xp yükle cünkü vista ve diger patc patekler hic sevilmedi su anda vista olanlar hepsi geri xp yüklüyor.bende vista teması var sen vista teması yükle aynı daha iiiyiii kolay gelsin..!?

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
kardsm bence sen direk windows xp yükle cünkü vista ve diger patc patekler hic sevilmedi su anda vista olanlar hepsi geri xp yüklüyor.bende vista teması var sen vista teması yükle aynı daha iiiyiii kolay gelsin..!?
bende öyle yapmayı düşünüyom zaten :) sevmedim hiç

karides

Üye
Programlık, mrogramlık bir durum yok ya ortada. "gunstur" bizden uzantıyı değştirmeği değil; uzantıyı gizlemeyi sormuş. Öncelikle teşhisim, işletim sisteminin ayarları bozulmuş. Tedavi ise aşağıda;

Önümde xp olduğu için, birebir Vista da vereceğim yolu takip edemeyebilirsin. Ama mantığı aynı dostum. Şöyle ki,
bilgisayarım klasörünü aç________yukarıda "araçlar" sekmesini tıkla______"klasör seçenekleri"ni seç_____açılan pencerede görünüm sekmesini tıkla_____Önüne çıkacak menüde "bilinen tüm dosya türleri için uzantıları gizle" sekmesinin önündeki kutucuğu işaretle.

Sorunun giderilmiş olacak. Pire için yorgan yakma, en azından bi süreliğine kullan derim ben. Hevesini almış olursun.

Mantık, Vista da aynı. Önemli olan Klasör Seçenekleri adlı menüye ulaşmak. Hayden kolay gele.

hidayet

hidayet

Üye
karides arkadaşın dediğine katılıyorum bunun için bir şey yüklemeye gerek yok
klasör seçenekleri / görünüm / bilinen dosya türleri için uzantıları gizle bölümünü işaretle ve tamam diyerek çık bu kadar kolay gelsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt