Arkadaşlar benim leptopta 2 tane ekran kartı var yardım edermsnz

Sponsorlu Bağlantılar

javaberez

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim leptopta 2 tane ekran kartı var yardım edermsnz
biri Intel Graphics 400 diğeri nvidia gt 635 ama bilgisayar sadece Intel Graphics i görüyor ben ise nvidia yı kullan mak istiyorum..

enterneoll

enterneoll

Üye
masaüstünde sağ tıklayıp grafik yapılandırmada olması lazım

Uhops

Uhops

Üye
Hangi oyunu oynuyorsun? Oyunda kasma var mı? Oyunu açerken sağ tıkla grafik işlemcisiyle çalıştır de sonrada nvdia yüksek performanslı grafik işlemcisini seç. Hala olmazsa driveri yüklü değildir. Aygıt yöneticisinde gözüküyormu

.caner.

.caner.

Üye
Ccleaner de bendede öyle :oke: o tur şeyler ana donanımı (dahili) yi görür. Nvidia ise haricidir :oke: sag tıklayıp nvidia yi seçersen Nvidia yi calistir. Pes,Ccleaner vb. Dahiliyi görür.

javaberez

Üye
    Konu Sahibi
Hangi oyunu oynuyorsun? Oyunda kasma var mı? Oyunu açerken sağ tıkla grafik işlemcisiyle çalıştır de sonrada nvdia yüksek performanslı grafik işlemcisini seç. Hala olmazsa driveri yüklü değildir. Aygıt yöneticisinde gözüküyormu

Kasma yok bılgisayar canawar gibi crysis 2 yi ayarda çalıştırdı aygıt yöneticisinde yüklü görünüyor...

- - - Eklendi - - -

Ccleaner de bendede öyle :oke: o tur şeyler ana donanımı (dahili) yi görür. Nvidia ise haricidir :oke: sag tıklayıp nvidia yi seçersen Nvidia yi calistir. Pes,Ccleaner vb. Dahiliyi görür.

- - - Eklendi - - -

Peki bu otomokitmi dewreye giriyo

By_Casparov

By_Casparov

Üye
YA OYUNU AÇARKEN SAĞ TIKLA GRAFİK İŞLEMCİYLE ÇALIŞTIR DE OLDU BİTTİ :d

Uhops

Uhops

Üye
Crysis 2 de kasma yoksa sorun yoktur. Otomatik devreye giriyordur.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
evet oyunlarda otomatik hariciye geçiyor

cep5230

cep5230

Üye
otomatiktir zaten hd4000 crysis 2 yi kaldırmaz yeni laptoplarda tasarruf amaçlı yapılmıştır:ehe

javaberez

Üye
    Konu Sahibi
(teşekkürler)