Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim leptopta 2 tane ekran kartı var yardım edermsnz
Sponsorlu Bağlantılar
javaberez
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar benim leptopta 2 tane ekran kartı var yardım edermsnz
biri Intel Graphics 400 diğeri nvidia gt 635 ama bilgisayar sadece Intel Graphics i görüyor ben ise nvidia yı kullan mak istiyorum..
enterneoll
Üye
masaüstünde sağ tıklayıp grafik yapılandırmada olması lazım
Yaptım ancak oyun açarken yada cclear da intelin devrede olduğu yazıyor..
Uhops
Üye
Hangi oyunu oynuyorsun? Oyunda kasma var mı? Oyunu açerken sağ tıkla grafik işlemcisiyle çalıştır de sonrada nvdia yüksek performanslı grafik işlemcisini seç. Hala olmazsa driveri yüklü değildir. Aygıt yöneticisinde gözüküyormu
.caner.
Üye
Ccleaner de bendede öyle o tur şeyler ana donanımı (dahili) yi görür. Nvidia ise haricidir sag tıklayıp nvidia yi seçersen Nvidia yi calistir. Pes,Ccleaner vb. Dahiliyi görür.
Hangi oyunu oynuyorsun? Oyunda kasma var mı? Oyunu açerken sağ tıkla grafik işlemcisiyle çalıştır de sonrada nvdia yüksek performanslı grafik işlemcisini seç. Hala olmazsa driveri yüklü değildir. Aygıt yöneticisinde gözüküyormu
Ccleaner de bendede öyle o tur şeyler ana donanımı (dahili) yi görür. Nvidia ise haricidir sag tıklayıp nvidia yi seçersen Nvidia yi calistir. Pes,Ccleaner vb. Dahiliyi görür.