• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Arkadaşlar Benim Bu Müziğim Dinleyenin Nefesini Kesecek İnanmıyosan İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
güzel

byilmazZ

byilmazZ

Üye
güzel parça :oke:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
önemli değil dostum senin siteyi vermen yeterde artarbile

yagmur8698

yagmur8698

Üye
güzelmişş tşk

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Bişey değil yağmurcum bu arada galiba ilk mesaj siftağını bende açtın :D sagol istediğin müzik varsa remix yaparım sorun değil ;)

dj_tiesto86

Üye
güzel olmuşta yinde emeğine sağlık

safakekrem34

Üye
bu müzik tuncayın değilmi yaa..!!!

ozgurmen

ozgurmen

Üye
iyide kardeşim en azından benim diye sahiplenme en azından temel kaymak kime ait olduğunu belirt bu şekilde devam edersen baltayı herzaman taşa vurursun demedi deme

Doğan

Üye
eline emeğine sağlık güzel :)

producertuncay

producertuncay

Üye
iyide kardeşim en azından benim diye sahiplenme en azından temel kaymak kime ait olduğunu belirt bu şekilde devam edersen baltayı herzaman taşa vurursun demedi deme
Söylüorum agalar başına bela açar

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abicim diyorum ki özür dilerim yaptık bi hata. Bidaha yapmayız tmm

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Şarkının asıl sahibini yazmalısın konuya sunun remixiydi düzenleme yaptım bölesi daha iyi oldu gibisinden yazabilirsin:oke:Yoksa konu büyürse kapatılır...

Doğan

Üye
güzel parça dostum virtual dj mi kullanıyorsun?

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Evet Abicim Virtualı kullanıyorum ama müziğin orjinalı dj tuncaya aittir ben sadece efekleri verdim. Ona göre yorum yapın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt