• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Arkadaşlar Benim Bu Müziğim Dinleyenin Nefesini Kesecek İnanmıyosan İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Benim Bu Müziğim Dinleyenin Nefesini Kesecek İnanmıyosan İçeri
Abicim Link Altta İndir De Gör ( Yeni Üyelik Yaptım Buarada ) :D

Bi Yorum Yapamayınnn .... Şaka şaka ,, Yorum istiyorum

Not:
Müzik Dj ciks
Efekler tuRhAn

• Beğen
Tepkiler: antiask, dj_tiesto86 ve emre_1905_gs

kaan0

kaan0

Üye
güzel parça bu arada hoş geldin maxicep 'e

ALPARS™

ALPARS™

Üye
sağol

lovestar

lovestar

Üye
Müziğin orjinali güzeldir eminimde efektler bozmuş.alarmadan ve daha bi sürü remixten bazı parçalar gereksiz bir şekilde aralara serpiştirilmiş.bence nefesinizi kesecek demeden önce insanların ne yorum yapacağını beklemelisin.kendin beğenebilirsin ama paylaştığına göre başkalarının görüşlerine de değer veriyor olmalısın...

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim bu yorumun için hem buarada ben yeni değilim kac senedir buradayım ama yeni üyelik yaptım bu sefer :D

mihman

mihman

Üye
teşekkürler

asi654

Üye
emeğine sağlık

producertuncay

producertuncay

Üye
Bu muzik yüzünden sana dava açabilirim lan dallama bu şarkı kimin bide benim diyon hıyar şarkıyı alıp remixlemişsin şarkıyı kimin oldunuda belirtmemişsin muzikteki melody tamamen bana aittir.Bidaha böle bişe olursa direk dava açarım Resmen emeğimi çalıyorsunuz.Bide utanmadan şarkı bana ait diyosunuz.

koray670

koray670

Üye
Çalıntı Şarkılarla biyere gelemezsin.Bu şarkı Dj Tuncayı'ın emek hırsızlığı yapmayın....

İnanmayan 'a bakabilir...

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Abicim valla o şarkı onun ama efekler benim :D ama gercekten baska siteden buldum bunu valla k.bakmayın :( ama efekler benim gerçekten

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
eyvallah kardesim

producertuncay

producertuncay

Üye
Abicim valla o şarkı onun ama efekler benim :D ama gercekten baska siteden buldum bunu valla k.bakmayın :( ama efekler benim gerçekten
1- Onun derken
2-Efekler Senin Olabilir
1-Bu Şarkının melodisi tamamen benim kendi bestemdir.Bu şarkı kimsenin değildir sadece benim dir.
2-Benim yaptığım şarkılar mix lenemez.Yoksa başınıza iş açarsınız.Benim iznim dışında benim şarkılara hiç bir şey yapamassınız.
Alın adam gibi dinleyin dağıtın nie mix liosunuz ki benim şarkıyı anlamıyorum.Kendi emeğinizle yapın şarkıyı

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
1- Onun derken
2-Efekler Senin Olabilir
1-Bu Şarkının melodisi tamamen benim kendi bestemdir.Bu şarkı kimsenin değildir sadece benim dir.
2-Benim yaptığım şarkılar mix lenemez.Yoksa başınıza iş açarsınız.Benim iznim dışında benim şarkılara hiç bir şey yapamassınız.
Alın adam gibi dinleyin dağıtın nie mix liosunuz ki benim şarkıyı anlamıyorum.Kendi emeğinizle yapın şarkıyı

evet Tuncay sana katılıyorum böyle şerefsizler oldukça ne sen nede bu Türkiye'nin geleceği parlaktır(dj_tuRhAn bide utanmadan "Arkadaşlar Benim Bu Müziğim" diyorsunDj'sen adam akıllı Dj'lik yap başkalarının emeğini çalma belki bu dünyanın adaletinden kurtulabilirsin ama Öteki dünyanın adaletinden asla kurtulamassın....:@:@:@:@

***zWrC***

***zWrC***

Üye
Teşekkürler...

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
evet Tuncay sana katılıyorum böyle şerefsizler oldukça ne sen nede bu Türkiye'nin geleceği parlaktır(dj_tuRhAn bide utanmadan "Arkadaşlar Benim Bu Müziğim" diyorsunDj'sen adam akıllı Dj'lik yap başkalarının emeğini çalma belki bu dünyanın adaletinden kurtulabilirsin ama Öteki dünyanın adaletinden asla kurtulamassın.

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşkar özür dilerim ama küfür etmeyin tmm bidaha olmaz :(

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
Şarkı güzelmiş kardeş

producertuncay

producertuncay

Üye
kim bu Dj ciks onunla bi görüşeyim hangi sitede buldun sen bu parçayı onada söliyecem sana dediklerimi bu yaptığınız büyük bir suç

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
kardeş bu şarkıyı nasıl indiririz

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Abicim valla djler.net e gir orda dj ciks görürsün ama bana kızma bende ondan aldım valla :( Yinede kusura bakma yani valla bılmıyodum senın muzık oldugunu özür dilerim bidaha dikkat ederim söz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt