Joker.
Üye
Ben onu kastetmiyorum sistem kotu sistem ! Sbs sbs diye basinin etini yesinler seni de goruruz
Konuştuğun kişi sende yaşça büyük olup , geçtiğin yoldan geçeli çok olmuştur
Ben onu kastetmiyorum sistem kotu sistem ! Sbs sbs diye basinin etini yesinler seni de goruruz
Bende 3 sene girdim 8.sınıfta takdir aldım ve 425 çektim ama okul puan vermedi. 6. Sınıfta teşekkür aldım 436 çektim okul 4 puan aldıydı.
Sen o sınava girerken bizde OKS'ye girdik. Aynı puan sisteminden 380 aldım hiç çalışmadan. Ilk önce adam gibi dersini çalıs programını yap ondan sonra sisteme laf et mücahitSikma canini birader bende 333 aldim ne yapalim kahpe milli egitim bakani cani dayak istiyor ahh ahh soyle saglam bir Osmanli tokadi patlatacan

Sen o sınava girerken bizde OKS'ye girdik. Aynı puan sisteminden 380 aldım hiç çalışmadan. Ilk önce adam gibi dersini çalıs programını yap ondan sonra sisteme laf et mücahit![]()
Sen o sınava girerken bizde OKS'ye girdik. Aynı puan sisteminden 380 aldım hiç çalışmadan. Ilk önce adam gibi dersini çalıs programını yap ondan sonra sisteme laf et mücahit![]()
Sınavdan başka yöntemler de var bak kendi ağzınla söyledin sende çalışmamışsın suçu bana yüklemeye hakkın yok bu hayat çalışmaktan ibaret değil
Sınavdan başka yöntemler de var bak kendi ağzınla söyledin sende çalışmamışsın suçu bana yüklemeye hakkın yok bu hayat çalışmaktan ibaret değil
Çalışan kazanıyo ,1. olanlarda aynı sınava girdi
Kardesim calismayanlar hep boyle yapar. Hep karsi taraf suclu olur. Laf soylemek daha kolay calismaktan...
Yazık size bu dünyaya calistiginiz kadar öbür dünyaya calissaniz dünya yi ayaklariniz altina alirsiniz
burada çalışan öbür dünya için çalışamaz mı? Bu ne biçim mantık la yürü git hadi 
Yazık size bu dünyaya calistiginiz kadar öbür dünyaya calissaniz dünya yi ayaklariniz altina alirsiniz
oha ne alaka lan?burada çalışan öbür dünya için çalışamaz mı? Bu ne biçim mantık la yürü git hadi
![]()
Katılıyorum