Arkadaşlar ben mahvoldum :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben onu kastetmiyorum sistem kotu sistem ! Sbs sbs diye basinin etini yesinler seni de goruruz

Sen sbsye 1 kere girmişsin kendini birşey yapmış sanıyorsun bizim zamanımız 3 sefer giriliyordu...

- - - Eklendi - - -

Tabi bu dediğim 4 yıl önceydi...

ılgınbursa

Üye
Böyle olacağını öğretmenlerin söylemiştir çalışın iyi yeri kazanın veya çalışmazsanız kötü yerlere gidersiniz diye sende dinleseydin çalışsaydın hiç şimdi ne yapacağım diye düşünme tek düşüneceğin keşke çalışsaydım şimdi kendini ye bitir

Uhops

Uhops

Üye
Bende 3 sene girdim 8.sınıfta takdir aldım ve 425 çektim ama okul puan vermedi. 6. Sınıfta teşekkür aldım 436 çektim okul 4 puan aldıydı.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Aynen ya bende üç sene girdim
448 412 420 almıştım en çok da son seneler etkilemişti.

Bu arada lise faso füso kimse lisene bakmıyor işe alırken sen zaten kendin bir şeyleri başarmak istersen başarırsın.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sikma canini birader bende 333 aldim ne yapalim kahpe milli egitim bakani cani dayak istiyor ahh ahh soyle saglam bir Osmanli tokadi patlatacan
Sen o sınava girerken bizde OKS'ye girdik. Aynı puan sisteminden 380 aldım hiç çalışmadan. Ilk önce adam gibi dersini çalıs programını yap ondan sonra sisteme laf et mücahit :)

iOSait

iOSait

Üye
iOSait

iOSait

Üye
Sen o sınava girerken bizde OKS'ye girdik. Aynı puan sisteminden 380 aldım hiç çalışmadan. Ilk önce adam gibi dersini çalıs programını yap ondan sonra sisteme laf et mücahit :)

Sınavdan başka yöntemler de var bak kendi ağzınla söyledin sende çalışmamışsın suçu bana yüklemeye hakkın yok bu hayat çalışmaktan ibaret değil

Mert

Mert

Üye
Sınavdan başka yöntemler de var bak kendi ağzınla söyledin sende çalışmamışsın suçu bana yüklemeye hakkın yok bu hayat çalışmaktan ibaret değil

Çalışmaktan ibaret değil demek. Ben ve bir çok kişi enayiydi o zaman. Çocukluğumun en güzel yıllarında 3 sene boyunca iyi bir liseye girebilmek için ders çalıştım. Salağım ben, şimdi bu güzel havada gezip dolaşmak varken, iyi bir üniversiteye girebilmek için oturup ders çalışıyorum.
Bu düşünceni yaşına ve sınavdan yeni çıkmış olmana veriyorum. Geç olmadan gerçekleri görmen umuduyla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gercekler ve olmasi gerekenler farkli malesef. bunlari konusmak bisry degistirmiyo sonuc olarak sistem bu degistirmek istersen calisip sozunun gececegi yerlere gelebilirsin ama bunu yaoan da pek yok gibi.

enzo22

enzo22

Üye
düz liseye gitme kardes tum serseriler orada ;)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Biraderim okuyup ailene yük olma öyleyse. Gir bi işe çalış madem. Yatarak kimse sana para vermez. Yatarsın dalga makara liseyi bitirirsin ee sonra? Yaşın 25-30 olunca elbet okuyan arkadaşların olur. O zaman dersin ulan bunların yaptığı iş değil ama benim kaç katım maaş alıyorlar. Senin yaşın kaç ki anlatıyorsun diyebilirsin. 19 yaşımdayım ve bu örneklerin hepsini gördüm. Ben uyandım senin yaşında iken bende öyleydim. Umarım erken farkedersin hayatı.

Joker.

Joker.

Üye
Çalışan kazanıyo ,1. olanlarda aynı sınava girdi

iOSait

iOSait

Üye

Kardesim calismayanlar hep boyle yapar. Hep karsi taraf suclu olur. Laf soylemek daha kolay calismaktan...

Yazık size bu dünyaya calistiginiz kadar öbür dünyaya calissaniz dünya yi ayaklariniz altina alirsiniz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yazık size bu dünyaya calistiginiz kadar öbür dünyaya calissaniz dünya yi ayaklariniz altina alirsiniz

oha ne alaka lan? :aha: burada çalışan öbür dünya için çalışamaz mı? Bu ne biçim mantık la yürü git hadi :d:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
mcnpl4

mcnpl4

Üye
direkt sana demiyorum da sinavi obur dunyadadan daha cok onemseyenler var. ben ikisini de bosluyorum mesela:(

Joker.

Joker.

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt