Arkadaşlar Ben Bi Forum Sitesi Kurmak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Bi Forum Sitesi Kurmak Istiyorum
arkadaşlar ben bi forum sitesi kurmak istiyorum.ama kurcağım forum sitesinde kodları kullanabiliyim.yani mynettee bi site açarken kod kullanabiliyosunuz ya forumda da kod kayabiliyim.böle bi forum sitesi veren bi site var mı.acaba varsa linkini yazarmısınız.Türkçe olursa sevinirim

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
bende kurmak istiyodum cewaplardan faydalandım paylaşım için saol...........

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Şimdi beleş bir şeymi arıyorsunuz ücretlimi..

?

Bunları yazın,yardımcı olayım

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
hem beleş hemde kod kullanabileceğim.bir forum sitesi.bizim okulun forum sitesi olcak ama beleş olsun.
ha bide bu özellikleri taşıyan Türkçe site varsa ilk onları yazarsanız sevinirim.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(perkon &#064; Mar 11 2006, 01&#58;13 PM) [post=295134]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hem beleş hemde kod kullanabileceğim.bir forum sitesi.bizim okulun forum sitesi olcak ama beleş olsun.
ha bide bu özellikleri taşıyan Türkçe site varsa ilk onları yazarsanız sevinirim.
[/b][/quote]

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
gülün hemen.bilmiyorum ne yapayım.belki öle dediklerim türde veren bi hayırsever forum sitesi vardır diye düşündüm.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(perkon &#064; Mar 11 2006, 02&#58;42 PM) [post=295176]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gülün hemen.bilmiyorum ne yapayım.belki öle dediklerim türde veren bi hayırsever forum sitesi vardır diye düşündüm.
[/b][/quote]ßabacan Yanlış Anlama Sakın.. Yani Demek İstediğim Bedava Yohk Para Vermen Şart.. Para Vermeden Olmaz ßunu Arkadaşlarınada SÖyle aranızda Toplayın Kurun 1 Tane site..

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
maxicep Hangi Forum Sitesinden kurulmuştu.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Kısa kısa geçeyim.

1-Forum siteleri genelde hazırdır phpbb2, invision board, veya joomla gibi bunlar hazır modüller ile(hazır kod) ile çalış blok sistemi bunlar yapacağın şey sınırlı. yani kafadan her kodu giremessin

2-Para verip vermeyeceğin Kuracağın Forum sitesine Göredir. yani phbb2 indirir onu kurarsın bedava ama başka lisanslı kurmak istersin ona para vermen gerekir.

3- Kuracağın forumu hangi host&#39;a kuracaksan O host o forumu destekmesi lazım. Asp Php v.b gibi

4- Host&#39;u ya Para verecen alacan yada reklamlı hostlara bedava kuracaksın forumu. tabi o reklamı kaldırmaya çalışırsan siteyi silior host firması. tabi burda yine yükleyeceğin forumun o hostta çalışmasına dikkat etmen gerekir.

5- alternatifin ise hem beadav hemde hazır forum istyorsan bu tar forum veren yerler var onuda sen bul

6- bedava reklamlı php, asp, phpmyadmin panelli ftp&#39;li host istersen var türkiye ıplerini kabul etmior proxy ile veya anonmouse sitesi ile kayıt yapabilirsin 1 seferlik

cazgir

Üye

Sanırım sana lazım olacak link. Bedavadır.

_BECK_HAM_

Üye
paylaşım için tskler kardeşler..

HACKERÖCALAN

Üye
arkadaslar sıte acmak ıstıyorsanız bana ulasabilrsınzı sızlre yardımcı olblrım [email protected] ekleyın arkadasalr

kaklen

kaklen

Üye
valla indir bi smf ücretsız hostta dene işini iyi gorur

NobLe

NobLe

Üye
arkadaşlar burası gibi bir puanlama sitemi yapabilecegim bir forum nasıl açabilirim ben genelde tüm forum sitelerinde varda bu puanlama sistemi ban yardımcı olabilecek biri varsa mesaj atarsa sevinirim özel konuşuruz:sn::coold:

RevivaL

Üye
Arkadaşlar Bu İstediğiniz Özellikleri Free Host Ve Sistemlerde Sağlamanız İmkansız
İstediğim Herşeyi yapmak İstiyorum Diyorsanız
1) Ücretli Bir Host Sahibi Olmalısınız
2) Lisans Parası Da Veremem Ücretsiz Bir Sistem Olsun Diyorsanız MyBb İşinizi Fazlasıyla Görecektir

Pm Atarsanız Yardımcı Olurum Arkadaşlar

KCAN

Üye
bu siteyi herkes bilio

mc_hakikat

Üye
mrh arkadaşlar ben bi myspace sayfası kurmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

bana yardımcı olursanız çok sevnirim msn adresim [email protected] albüm çalişmamız başladı bu gerekmekte

yelekli1992

Üye
kendimizin hazırlayacağı bi program varmı

nozden

nozden

Üye
kazancı ne acaba!!!!!

pla56

Üye
forum sitesikurmakyürek ister arkadaş:oke:

Üst Alt