cardanadam
Üye
-
Konu Sahibi
-
hiç biri yok arkadaşım belle de bu sorunlar.. ama şunu söyleyeyim ilk yüklediğimde şarj sorunum oldu belle ilede ama bu sorunu birtek ben yaşadım sanırım oda önceden yüklediğim programlar yüzünden iyi bir flaş olmamıştı.. sonra dead flaş attım, tekrar yükledim şimdi 10 numara. şurdan türkçe dosyaları alabilirsin.. hemde effect yüklemeli belle dosyaları.. ben kullanıyorum harika.. ve şarjım şuan çok normal oldu.. konu bu..
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...ektler-deneyebilirsiniz-yenilendi-547111.html
hiç bulaşma arkadaşım. bırak telefon orjinalinde kalsın ben yükledim şarj sorunu aşırı ısınma vs. bir çok sorun yaşadım. en ideali pr1.2
versiyonları teker teker yüklemene gerek yok. anna dosyalarını belle dosyalrı ile değiştirerek flaşla tamamdır olay..
teşekkür ederim ilk önce geriye dönüş yapacam daha sonra versiyonları sıradıyla teker teker yüklüyecem şu şarj sorunu beni bunalttı iyice
keşke c7ye çıksada bende yüklesem:
Belle Anna'ya göre daha sorunsuz.
3 sıkıntısı var. Yine de bir beta'nın betası denebilecek bir sürüm için gayet kararlı. 1)Opera Mobile çalışmıyor. 2)Web tarayıcı ara sıra kendini kapatıyor 3)Bazı uygulamalar yüklenmiyor ama çoğu oyun falan sorunsuz çalışıyor. Ivo'nun 3.1 Cfw'si + Türkçe Dil Yaması.. Şarj sürem bayağıda arttı belirteyim olumlu olarak.
bende şimdi hiçbir sorun yok.. ısınma desen hiç yok, tel buz gibi.. şarj desen oda halloldu bende. demekki sorun olupta düzelebilen tellerde varmış.. sende sorun oldu diye herkesde sorun olcak diye birşey yok.. isteyen istediğini yükler.. mesuliyette şahısa aittir. bazen başarmak için birşeyleri göze alabilmek lazım..hiç bulaşma arkadaşım. bırak telefon orjinalinde kalsın ben yükledim şarj sorunu aşırı ısınma vs. bir çok sorun yaşadım. en ideali pr1.2
bende şimdi hiçbir sorun yok.. ısınma desen hiç yok, tel buz gibi.. şarj desen oda halloldu bende. demekki sorun olupta düzelebilen tellerde varmış.. sende sorun oldu diye herkesde sorun olcak diye birşey yok.. isteyen istediğini yükler.. mesuliyette şahısa aittir. bazen başarmak için birşeyleri göze alabilmek lazım..
umarım bendede öyle olurBelle'yi yükledim, 2 gün geçti şarj göstergesi hala tam gösteriyor. GPS sorunsuz.. (Kullanım olarak Anna yüklediğim zaman ki ile aynı, N8'i pek kullanmıyorum. Anna'da şarj biterken Belle'de hala tam gösteriyor.)
Bella nın video player i altyazı oynatıyormu...bende öyle diyordum geçen ama baktım belle kanıma fena girdibekleyemem onu çıksın diye.. bu betanın betası bile güzel.. orjinali çıkınca tabikide şimdikinden çok daha iyi olcak.. ve şunuda bil.. önemsiz olan bile eksikleri var belle nin. mesela. seçeneklerde açık uygulamaları göster sekmesi yok. sadece örnek .. ama bu betanın betası.. normal yani eksikleri olması.. şimdiden uyarıyorum sonra yükleyince söylenme bu yok, şu yok diye..anna snki pr 1.2 gibi geldi.. o yüzden pek durmadım.. dediğim gibi belle fena girdii kanıma.----------Eklendi @ 01:50:18 ---------- Yazıldı @ 01:46:56 ----------umarım bendede öyle olur bu akşam tekrar flaşladım belle ye ama şimdi birşeyler yüklüyorum tele ondan pcye bağlıyorum, malum şarj oluyor.. o yüzden anlayamıyorum şarj sorunum hala sürüyormu.. anna turkeyden flaşladım şarj sorunu çıktıı.. dead flaş ile scandinavia yükledim. ardından normal flaş ile belle yaptım .. sorun gitti
o kdar denemedim kardeşim ayrıca videoda yüklemedim o yüzden birşey diyemem bu konuda.. belle ile ilgili yükleme konuları var.. orda sorabilirsin.. bunu deneyen kişiler cvp verebilir..Bella nın video player i altyazı oynatıyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?