kıymık
Üye
Ben de yarın kısmetse bu telefonu alıcam. ama mecburiyetten.
internetten alışveriş yapamıyorum, bu yüzden mağazaların saçma sapan imkanlarıyla sınırlı kalıyorum. Motorola Atrix diye çıktım yola, hiçbir yerde bulunmuyor. SE xperia neo v alsam, onu alacağıma sırf Beats Audio yüzünden biraz daha para verir One V'yi alırım dedim
biri çıktı git sola al dedi, o da henüz gelmemiş, benim bi an önce almam gerekiyor.
bu yüzden, yarın evo 3d veya one v'den birini alıcam inşallah.
Önerileri olan varsa dinlerim
internetten alışveriş yapamıyorum, bu yüzden mağazaların saçma sapan imkanlarıyla sınırlı kalıyorum. Motorola Atrix diye çıktım yola, hiçbir yerde bulunmuyor. SE xperia neo v alsam, onu alacağıma sırf Beats Audio yüzünden biraz daha para verir One V'yi alırım dedim
biri çıktı git sola al dedi, o da henüz gelmemiş, benim bi an önce almam gerekiyor.bu yüzden, yarın evo 3d veya one v'den birini alıcam inşallah.
Önerileri olan varsa dinlerim

evet sonunda aldım arkadaşlar telefonu,ama daha elime ulaşmadı pazartesi günü gelecek..herşey iyi güzel ama hiçbir ithalatcıda siyah rengi bulunmaz mı yaa,hep gri rengi kalmış..o yüzden pazartesi gününe kadar beklemek zorunda kaldım siyah rengi gelsin diye..şimdiden heycanlandım valla