Arkadaşlar bakarmısınz LÜTFEN BİR SORUM VAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hocam çok saol teşekür edrm yeterince yardımcı oldu kusura bakmayın arkadaşlar fazla bilgim olmadigi için kafa ağrıtmış olablrm :tşk::tşk:

olurmu öle şey ya kendi adıma konuşuyorum. Bi maaş alırken bide insanlar için bilgimi paylaşırken ve onlardan yeni şeyler öğrenirken bu kadar mutlu oluyorum. Kafa ağrıtmaktan daha çok mutlu oluyorum kendimi iyi hissediyorum ben

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

olurmu öle şey ya kendi adıma konuşuyorum. Bi maaş alırken bide insanlar için bilgimi paylaşırken ve onlardan yeni şeyler öğrenirken bu kadar mutlu oluyorum. Kafa ağrıtmaktan daha çok mutlu oluyorum kendimi iyi hissediyorum ben

ya usta peki sende c7 kullanıcızsn galiba bana hangi yazılımı önerirsin yani sen hangisini kullanıyorsun ee bu kadar bilgiye sahip olanın tlfndakilerde kalitelidir diye düşünüyorum :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ya usta peki sende c7 kullanıcızsn galiba bana hangi yazılımı önerirsin yani sen hangisini kullanıyorsun ee bu kadar bilgiye sahip olanın tlfndakilerde kalitelidir diye düşünüyorum :)

aslında teoriye bakarsan doğru ama inan tam manasıyla kendime göre bi cfw bulamadım. Ama şuan recep özmen arkadaşımızın cfw yüklü ama içime sinmedi. O yüzden navifirmden yeniden dosyaları indirip sadece installserver.exe yaması ile paketleyip flashlamayı düşünüyorum. Belki baştan cfw de modlarım bilemiyorum. Ama kullandığım en stabil cfw şu an kimsede yok cünkü belco2 arkadaşım benim isteğim üzerine bana özel cfw yaptı ve bir defa bile reset atmadan kullandım. Eğer flash atmayı bılmiyorsan biraz araştır nasıl yapılır flan bi öğren daha sonra modifiye cfw bölümünden tüm widgetler ekli hackli yazılım adın da bi konu var oradakini yükle. Şu an forumdaki en yeni ve ıyisı bu bence.

---------- Eklendi @ 01:05:02 ---------- Yazıldı @ 01:03:27 ----------

yarın iyi bişey yaparsam haber veririm. Yada pm atarım.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Bu sitenin saati geriden mi geliyo bana mi öyle geliyo

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
o yazılımın linkini vereblrmsn ? rica etsem

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Belli bu saat yanlış :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
o yazılımın linkini vereblrmsn ? rica etsem

ya linki bilmiyorum ama dosyaları eksiksiz bende yarın upload ederim ve link atabılirim. Ya da belco2 ye bi sorayım belki vardır onda. Öğrenirsem pm atarım kardeşim.

---------- Eklendi @ 01:26:48 ---------- Yazıldı @ 01:12:32 ----------

tamam pm attım belco2 ye cevap gelirgelmez yollarım linki sana. Peşin syliym beğenmeyeceğin tek şey açılış ekranı. Onun da konusunu açtım sis halinde yükleyip değiştirebilirsin bu sayede. Yükleyince haber ver olurmu? Pm at

---------- Eklendi @ 01:27:58 ---------- Yazıldı @ 01:26:48 ----------

Belli bu saat yanlış :)

bu arada saat yanlış değil kardeşim. Senin telin saati yanliştır bende dksi dksna tutuyor.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

ya linki bilmiyorum ama dosyaları eksiksiz bende yarın upload ederim ve link atabılirim. Ya da belco2 ye bi sorayım belki vardır onda. Öğrenirsem pm atarım kardeşim.

---------- Eklendi @ 01:26:48 ---------- Yazıldı @ 01:12:32 ----------

tamam pm attım belco2 ye cevap gelirgelmez yollarım linki sana. Peşin syliym beğenmeyeceğin tek şey açılış ekranı. Onun da konusunu açtım sis halinde yükleyip değiştirebilirsin bu sayede. Yükleyince haber ver olurmu? Pm at

---------- Eklendi @ 01:27:58 ---------- Yazıldı @ 01:26:48 ---------

peki tamm bekliyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt