batarya bitme süresinden şikayetçi olan arkadaşlara öneri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
batarya bitme süresinden şikayetçi olan arkadaşlara öneri.
arkadaşlar belle yükledikten sonra bataryada yaklaşık 50% performans düşüşü yaşadım.anna da telefonu sadece akşamdan akşama şarja takarken belleyle beraber bu günde iki-üç defa şarj etmek zorunda kalıyordum.ben de iki gün önce telefona soft format attım ve yazılımını yeniden yükledim ve annadaki performansı yakaladım nihayet.2 günde 2 kere şarj ettim sadece.aynı programlar yüklü tamamen ve hala önceki gibi kullanıyorum internette geziyorum oyun oynuyorum ve mesajlaşıyrum ancak dediğim gibi batarya kullanımı azaldı.bence bu sorunu yaşayanlar da denemeli kaybedeğiniz bi şey yok.

blackbird48

blackbird48

Üye
önerin için saol ama ben daha önce cihazıma soft format attımda mağaza sosyal ağlar bunların hepsi uçtu ve tekrar güncellemede yüklenemiyor flash atınca ancak yüklenebiliyor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bende cfw yükledim.. Aynen sorunsuz devam etmekteyim...

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
ben belleden öncede birkaçkere soft format atmıştım ama hiç o tür sorunlarla karşılaşmadım zaten mağaza ve haritaların son sürümleri forumda mevcut onları yine de buradan yüklüyorum .

---------- Eklendi @ 16:27:36 ---------- Yazıldı @ 16:25:08 ----------

bende cfw yükledim.. Aynen sorunsuz devam etmekteyim...

ben telefona flash hiç atmadım aslında adımları birer birer izleyince sorun olmayacağını biliyorum ama yinede kendime güvenemiyorum.ama dediğim gibi soft format + yazılımı yeniden yükleyince gözle görülür iyileşme yaşandı bataryada.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu bendw yaptım ve gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: benighted
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Benim de tam aksine şarj sürem 2 kat arttı. :) Belle de daha fazla gidiyor. :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
evet belle de daha çok bitiyor ama görünümü, kullanımı ve sağladığı kolaylıkları çok beğendim. ben yazılımı modifiye edip tekrar flashladım. o yüzden şu an pil süresi fena değil. ancak nokia şu pil konusundaki cimriliği bırakmalı. e7 gibi 4 inçlik ekranı olan ve bir sürü özellik kullanılabilen bir cihaza 1200 mAh pil konulur mu hiç? önceki kullandığım 5800 da bile 1320 mAh pil vardı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önerin için saol ama ben daha önce cihazıma soft format attımda mağaza sosyal ağlar bunların hepsi uçtu ve tekrar güncellemede yüklenemiyor flash atınca ancak yüklenebiliyor

softta gitmez hard formatta gider mağaza harıtalar vs

Toros542

Toros542

Üye
bu soft format nasıl oluyor yaa

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk: arkadaşım ama ben onlarca uygulama ve oyun yüklediğime rağmen senin yaptıklarını da yapmama rağmen akşam 9 gibi anca batarya düşük diyo ve 2 saat de güç tasarrufunda kullanıyom...

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: arkadaşım ama ben onlarca uygulama ve oyun yüklediğime rağmen senin yaptıklarını da yapmama rağmen akşam 9 gibi anca batarya düşük diyo ve 2 saat de güç tasarrufunda kullanıyom...

eğer mobilveri kullanarak nete bağlanıyor ve oyun oynuyorsan normal gibi ben bunları çok fazla yapnca da ancak o kadar gidiyordu zaten ama sadece gün içinde kısa konuşmalar ve birkaç mesajla şarjın o kadar kısa süreceğini sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt