Arkadaşlar Avea Hat Fiyatları Nedir !!

Sponsorlu Bağlantılar

byuser

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Avea Hat Fiyatları Nedir !!
Arkadaşlar ben avea hat almayı düşünüyorum.eski kontör ine göre soruyum soruyu .100 kontörlü ve 20 kontörlü hat fiyatları nedir ?
ve en uygun tarife sizce mobilöğrenci mi ?
birde mesela 100 kontörlü hat aldım . hat çılınca 50 kontör düşüyomu. hattın aktif olması bi 100 kontör daha yüklemem gerekiyo mu?

Teşekkür E m....

Larock

Larock

Üye
genç avea tarifesini tavsiye edrim.

"Genç Avea Tarifesi'nin kayıt ücreti yeni aboneler için 10 TL'dir. Kayıt ücreti yapılan ilk yüklemeden düşülür ve bu ücretin tahsil edildiği abonelere şebeke içi 60 dakika hediye edilir. Numara taşıma ile Genç Avea Tarifesi'ne gelen abonelerden kayıt ücreti tahsil edilmez."

hattın aktif olması için bi 100 kontör daha yüklemen gerekmez.

hat fiyatrını da bilmiyorum.

byuser

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevapladıgın için ..Arkadaşım bn bgn bi avea hat aldım da mobil öğrenci.20 kontörlü hat aldım.100 kontör yüklemem gerekiyomus galiba ondan da 50 kontör düşüyomuş.bn şuan tam 50 kontör yüklesem yine yüklediğim anda direk düşermi o kontör. ?

Larock

Larock

Üye
tahminimce kesinti olur. ama sen yine de müşteri hizmetlerini arayıp bi sor. 500'ü arayarak müş. hiz. görüşebilirsin.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ilk kayit icin 50 kntr duser

byuser

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür ederim..

brs_rap

brs_rap

Üye
eywallah

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
duruma göre istediğin tarifelere göre degişiyor icindeki limit paraya göre degişiyor

mustaf2231

Üye
afyonda 5tl li 22tl
20 tl li 31 tl

delimanyak44

Üye
arkadaşlar 5 tl yüklü 28 tl, 20 tl yüklü olan da 35 tl (şehirdeki tüm resmi avea bayilerinde fiyat aynı)

bu fiyattan avea hattı alıcam. normal midir acaba?

Üst Alt