Arkadaşlar artık N8 e yenilikler durdu mu? unuttular mı bizi? :/ herkes olumsuz konuşuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
ya arkadaslar bide şöyle düşünün n8 çıkalı birbuçuk yıl oldu bikaç ay sonra fp1 güncellemesi gelicek ve yıl sonunda veya 2013 ilk çeyreginde carla güncellemesi kırpılmış da olsa gelicek yani son najör güncellemesini çıktıktan ikibuçuk yıl sonra alıcak etrafınıza baktınızmı çıktıktan iki sonra böyle büyük güncelleme alan baska telefon modelleri varmı n8 le aynı dönemlerde çıkan androitli telefonlar icsyi alamayacaklar bir de bu açıdan bakmak lazım hangimiz bir telefonu üç dört yıl kullanıyoruz ki istisnalar hariç
carla daha belli değil bize gelip gelmeyeceği deneme aşamasında ve eğer kırpılıpta gelecekse o zaman güzel kardeşim normal belleden ne farkı olcak ee?? sadece bir isim <CARLA > aman tanrım :D asıl carla nın birkaç özelliğini bize vericekler adını bize carla diye yutturcaklar.. ozaman şunu yapsın daha iyi< size carla vermiyoruz, güncelleme veriyoruz ki güncelleme içinde carlanın birkaç özelliğini veriyoruz..> en azından bizi bouşna heveslendirmiş olmazlar..çünkü biz 1. nesiller kırpılmamış carla yı görünce bize verilen carla ya isyan edicez.. emin ol böyle olucak :)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sana şunu söyleyeyim benim bilgisayarım yok haliyle hafada en az 2 gün internet cafelere gidiyordum bu telefonu aldım alalı ya 2 yada 3 kere internet cafeye gitmişimdir oda yazılım güncelleme için

benim bilgisayarım var ama yinede nete telefondan giriyorum o kadar alıştım yani pc den forumda bir yorum yazana kadar telden yorumumu yazıp iki üçtanede yorum okuyorum

momentus1

Üye
    Konu Sahibi
inşallah gelişmeler olumlu olur. tabiki bilerek ve bütçemize göre aldık ama gelişme olmadıgını görmek,hep ayı yerde kalmak can sıkıyo :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla ben n8imi alırken hiçbirşeyine bakmadım symbian mı dedim evet symbian deyince ver kardeşim alıyorum oldu bitti zaten maksimum iki yıl kullanıyorum ahada 1.5u gitti çıksa bi model diye bekliyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
valla ben n8imi alırken hiçbirşeyine bakmadım symbian mı dedim evet symbian deyince ver kardeşim alıyorum oldu bitti zaten maksimum iki yıl kullanıyorum ahada 1.5u gitti çıksa bi model diye bekliyorum
Ben seni biraz tanıdıysam Lumia 910 çıkar çıkmaz alacaksın . :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ben seni biraz tanıdıysam Lumia 910 çıkar çıkmaz alacaksın . :)

dogru diyorsun kardeşim benim allahıma şükürler olsun maddi sıkıntım yok iyi bir çift çekirdekli üst düzey bir symbian çıksın ikisini birden alırım zaten çift hat taşıyorum yadigar 6600 ı emekli edicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt