Arkadaşlar artık N8 e yenilikler durdu mu? unuttular mı bizi? :/ herkes olumsuz konuşuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

momentus1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık N8 e yenilikler durdu mu? unuttular mı bizi? :/ herkes olumsuz konuşuyo
unuttular mı bizi? :/ herkes olumsuz konuşuyo. moralim iyice bozulmaya başladı..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok kardesim merak etme belle feature pack geliyor sabırlı ol biraz

cardanadam

cardanadam

Üye
bozma moralini nokia hiç bir zaman sattığı telefonu yanlız bırakmadı yeni güncellemeler gelecek merak etme

momentus1

Üye
    Konu Sahibi
öyle güzel bi ohh çektimki sayende :) bekleyelim bakalım teşekkürler :)

----------Eklendi @ 00:04:42 ---------- Yazıldı @ 00:03:49 ----------

bozma moralini nokia hiç bir zaman sattığı telefonu yanlız bırakmadı yeni güncellemeler gelecek merak etme
bende öyle umuyorum :) bekleyelim bakalım :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Dostum evet dogruya dogru symbian ve nokianin uzerinde kara bulutlar dolasiyor. En kotu yani da oyun firmalariyla hala bir anlasma yapmis olmamasi.. En son cikan HD oyun tentendi ki o da sadece 1 ghzli teller icindi. Ama bu demek degildir ki uzulup dur. Hayir ! guncellemeleri takip et. Heves yap. Guncellemelerle ilgili teoriler uret. Iyice bir hevesini al.. Daha sonra zaten birsuresonra bir bakmissin ki twlefonun eskimis ve degistirme vaktin gelmis. O zaman yeni model ya da isletim sistemlerine yelken acarsin.

Benim her daim dusuncem bu. Bir cihaza para verip aliyorsan, hele de onun icin emek harcadiysan karalar baglayip durmamalisin. Iyice hevesini al. Kullan, eskit parcala. Sonra ne yaparsan yap :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k
n000k

n000k

Üye
evet nokia N8 leri unuttu!!! yani 1. nesil S^3 leri unuttu..boşuna heves yapma herkes bi pack güncellemesi tutturmuş.. ne güncelleme gelcek merak içindeyim..

WebStyle

WebStyle

Üye
Cihazın piyasaya çıkalı 2.5 sene kadar oluyor. Artık yenileri çıkıyor bunlar eskiyor yapacak birşey yok. Çok parası olan için teknoloji her zaman iyidir..

• Beğen
Tepkiler: iatis
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian ailesini unuttu diyebiliriz . Aylardır oyun çıkmıyor . Bu ne demek biliyorsunuzdur herhalde . :)

keys1903

keys1903

Üye
eskıden ne cıktıkı bundan sonra ne cıksın

• Beğen
Tepkiler: n000k

caqa

Üye
nokia batiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
symbian batmıyor bitiyor artık nokialar belle^3 oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian bitti nokia belle diye başlangıç yaptı artık oradan 2016 a kadr destek gidecek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cep telefonu şirketleri ne yapsalar yaranamazlar bize bır üst model çiksa vay onda var bizde niye yok derız siz olsanız birçok özelligi tek cihazda toplarmısınız?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
cep telefonu şirketleri ne yapsalar yaranamazlar bize bır üst model çiksa vay onda var bizde niye yok derız siz olsanız birçok özelligi tek cihazda toplarmısınız?

Ben olsam toplarım . Çünkü o özellikleri görünce herkes heves edip alacaklar ve sürekli model üretip para vermek yerine tek modelle paraya para demem daha iyi . Bunu kim yapar ki derseniz cevabı : Apple ' dır .

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve Dandanakan92
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iki yıl sonra bayragı çekersın ama apple sadece tel uzerınemı çalişıyor ipad laptop i kim yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt