Arkadaşlar artık N8 e yenilikler durdu mu? unuttular mı bizi? :/ herkes olumsuz konuşuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ya aslında suç bizde oyunları-uygulamaları adam akıllı gidip oviden parayla alsaydık oyunları adamlar oyunların para kazandırdığını görüp daha çok oyun-uygulama yapardı :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya aslında suç bizde oyunları-uygulamaları adam akıllı gidip oviden parayla alsaydık oyunları adamlar oyunların para kazandırdığını görüp daha çok oyun-uygulama yapardı :)

Ödeme yolu az . Mobil ödemeyle alınsa alırdım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bedava sirke bal'dan tatlı'dır hesabı

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Ödeme yolu az . Mobil ödemeyle alınsa alırdım .

Yani sende haklısın ama ben Nokia'nın yerinde olsam bende aynısını yapardım madem bizi keriz sandınız alın size oyun diyip J2ME'yi dayardım :)

momentus1

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yakın bi süre içinde android yolcusu olmak lazım :) hoşumada gidiyo N8 ama sıkıcak gibi :) yeni güncellemeler iyi olsa bari :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
satın almayla ne alakası var millet ??? Iphone'da Jailbreak'i hiç mi duymadınız bu konuda tüm suç Nokia'nın...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
bozma moralini nokia hiç bir zaman sattığı telefonu yanlız bırakmadı yeni güncellemeler gelecek merak etme

Bıraktı. Bende nokia 5320XM var. 5.16 versiyon yüklü. Türkçe karakterlerle mesaj yazamıyorsun. Telefon kasıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadasım jailbreak i de biliyoruz ama genelde iphone kullanıcıları yapmıyor veya tercih etmiyor telefona 2500 tl veren oyuna uygulamaya verdigi parayı hiç umursamıyor bunu ben söylemiyorum apple söylüyor appstore rakamlarını acıkladılar müşterilerinin magaza kullanma oranı yüzde yetmişin üzerindeymiş

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
evet arkadasım jailbreak i de biliyoruz ama genelde iphone kullanıcıları yapmıyor veya tercih etmiyor telefona 2500 tl veren oyuna uygulamaya verdigi parayı hiç umursamıyor bunu ben söylemiyorum apple söylüyor appstore rakamlarını acıkladılar müşterilerinin magaza kullanma oranı yüzde yetmişin üzerindeymiş

Bide bize bak oviye en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye

Ben olsam toplarım . Çünkü o özellikleri görünce herkes heves edip alacaklar ve sürekli model üretip para vermek yerine tek modelle paraya para demem daha iyi . Bunu kim yapar ki derseniz cevabı : Apple ' dır .

Tam dilimden konuştun helal olsun :alkis

momentus1

Üye
    Konu Sahibi
bencede magazadan alınan uygulamalarla felan alakası yok. telefonlardan hayli haylikarşılar o masrafı. ugraşmıyo bence. yada ilrki telefonlara yogunlaşıyolar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya arkadaslar bide şöyle düşünün n8 çıkalı birbuçuk yıl oldu bikaç ay sonra fp1 güncellemesi gelicek ve yıl sonunda veya 2013 ilk çeyreginde carla güncellemesi kırpılmış da olsa gelicek yani son najör güncellemesini çıktıktan ikibuçuk yıl sonra alıcak etrafınıza baktınızmı çıktıktan iki sonra böyle büyük güncelleme alan baska telefon modelleri varmı n8 le aynı dönemlerde çıkan androitli telefonlar icsyi alamayacaklar bir de bu açıdan bakmak lazım hangimiz bir telefonu üç dört yıl kullanıyoruz ki istisnalar hariç

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben ihtiyacıma göre alırım cihazımı ics,carla,donna umrumda olmaz.sonuçta imkanlarima göre almışım telimi nokia'da benımle sözleşme imzalamadı şu yazılım,bu güncelleme gelecek diye ben memnunum sizi bilemem.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
başlarım fp1 ine ya.adam gibi uygulama,oyun gelcekmi sanki fp1 gelince.carlanın kırpılmışı gelince hayr gelmicek.pes 2011'in bile portlanmışını oynuyoruz orjinalini değil

cardanadam

cardanadam

Üye
ben ihtiyacıma göre alırım cihazımı ics,carla,donna umrumda olmaz.sonuçta imkanlarima göre almışım telimi nokia'da benımle sözleşme imzalamadı şu yazılım,bu güncelleme gelecek diye ben memnunum sizi bilemem.

aynen arkadaşım bütçem neye yetiyorsa benim isteklerimi karşılıyorsa gerisi boş

----------Eklendi @ 10:26:42 ---------- Yazıldı @ 10:15:28 ----------

başlarım fp1 ine ya.adam gibi uygulama,oyun gelcekmi sanki fp1 gelince.carlanın kırpılmışı gelince hayr gelmicek.pes 2011'in bile portlanmışını oynuyoruz orjinalini değil

bu aralar nokia ikilem içinde olduğu için yani wp mi symbianmı daha tam olarak karar veremediler wp den bekleneni bulamazsa symbiana geri dönebilir onun için uygulama ve oyun yapan kurumlar şimdilik symbiana uygulama çıkartmıyorlar ve s^3 şu anda symbian belle olarak anılıyor bakarsın bir yazılımla sistem değiştirilir o zaman şimdi çıkan oyun ve uygulamaları kullanamayabilirsin n8,c6,e7,c7 daha çıkalı ne oldu hemen çöpemi atacaz bu telefonları dünya ayaklanır 1 senelik telefonları hurda ettiler diye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

aynen arkadaşım bütçem neye yetiyorsa benim isteklerimi karşılıyorsa gerisi boş

zaten arkadasım telefon alırken bütçesini bilerek alıp aldıktan sonrada bütçesine uygun hareket ettigini unutmayan birisinin aldığı telefondan memnun olmayacagını zannetmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon mağazalarını dolaşırım incelerim ama hiçde içim gitmez,bütçem el vermedikten sonra isterse jet motoru takılı olsun.birde telefonunda sorunlar yaşayanlara tavsiyem genelde kullandıkları uygulama yüklesin,bir kenarda durması bişey katmaz cıhazımiza.ayrıca sıklıkla uygulama oyun yükleyıp kaldırmada telefon kendınden geçiyor.tabi yazdıklarım şahsi fikrim.

cardanadam

cardanadam

Üye
zaten arkadasım telefon alırken bütçesini bilerek alıp aldıktan sonrada bütçesine uygun hareket ettigini unutmayan birisinin aldığı telefondan memnun olmayacagını zannetmiyorum

sana şunu söyleyeyim benim bilgisayarım yok haliyle hafada en az 2 gün internet cafelere gidiyordum bu telefonu aldım alalı ya 2 yada 3 kere internet cafeye gitmişimdir oda yazılım güncelleme için

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia eğer 2.5 yıl önce çıkmış cihazlara Carla güncellemesi getirirse yenilerini satmasının ne anlamı var.Boşuna beklemeyin derim.Bi 701,603,700,800e Carla gelir daha ne oyun ne güncelleme çıkar.Sonra Nokia WP'li cihazların başına.MeeGodanda umudum yok benim.1 Telefon için yazılım güncellemesi yapmak büyük zarar olur.

_ardaa

_ardaa

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4418576]Nokia eğer 2.5 yıl önce çıkmış cihazlara Carla güncellemesi getirirse yenilerini satmasının ne anlamı var.Boşuna beklemeyin derim.Bi 701,603,700,800e Carla gelir daha ne oyun ne güncelleme çıkar.Sonra Nokia WP'li cihazların başına.MeeGodanda umudum yok benim.1 Telefon için yazılım güncellemesi yapmak büyük zarar olur.[/QUOTE]

MeGoo sadece n9 da kullanılmıyor daha doğrusu sadece telefon da değil birçok farklı platformda kullanılıyor, üstelik kısa süre önce yeni güncelleme yayınladı, 2,5 yıl dediğin cihaz n8 c7 falan ise daha o kadar olmadı 1,5 yıl falan oldu ve çıktığından bu yana epey güncelleme aldı herkes acaba belle n8 e gelir mi diye düşünürken ilk sızıntıyı n8 için yayınladı merak etme birkaç güncelleme daha alırız içini ferah tut sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt