Ya aslında suç bizde oyunları-uygulamaları adam akıllı gidip oviden parayla alsaydık oyunları adamlar oyunların para kazandırdığını görüp daha çok oyun-uygulama yapardı
Ya aslında suç bizde oyunları-uygulamaları adam akıllı gidip oviden parayla alsaydık oyunları adamlar oyunların para kazandırdığını görüp daha çok oyun-uygulama yapardı
Ödeme yolu az . Mobil ödemeyle alınsa alırdım .

bozma moralini nokia hiç bir zaman sattığı telefonu yanlız bırakmadı yeni güncellemeler gelecek merak etme
evet arkadasım jailbreak i de biliyoruz ama genelde iphone kullanıcıları yapmıyor veya tercih etmiyor telefona 2500 tl veren oyuna uygulamaya verdigi parayı hiç umursamıyor bunu ben söylemiyorum apple söylüyor appstore rakamlarını acıkladılar müşterilerinin magaza kullanma oranı yüzde yetmişin üzerindeymiş

Ben olsam toplarım . Çünkü o özellikleri görünce herkes heves edip alacaklar ve sürekli model üretip para vermek yerine tek modelle paraya para demem daha iyi . Bunu kim yapar ki derseniz cevabı : Apple ' dır .

ben ihtiyacıma göre alırım cihazımı ics,carla,donna umrumda olmaz.sonuçta imkanlarima göre almışım telimi nokia'da benımle sözleşme imzalamadı şu yazılım,bu güncelleme gelecek diye ben memnunum sizi bilemem.
başlarım fp1 ine ya.adam gibi uygulama,oyun gelcekmi sanki fp1 gelince.carlanın kırpılmışı gelince hayr gelmicek.pes 2011'in bile portlanmışını oynuyoruz orjinalini değil
aynen arkadaşım bütçem neye yetiyorsa benim isteklerimi karşılıyorsa gerisi boş
zaten arkadasım telefon alırken bütçesini bilerek alıp aldıktan sonrada bütçesine uygun hareket ettigini unutmayan birisinin aldığı telefondan memnun olmayacagını zannetmiyorum