Arkadaşlar Artık Arama Sitelerinde Arama Yaparken Para Kazanın Hemde Ucretsız Uyelık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ws_wors

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Artık Arama Sitelerinde Arama Yaparken Para Kazanın Hemde Ucretsız Uyelık
Merhaba. Ben internetin yeni reklam paylaşım mecrası olan ve her geçen gün büyüyen, Search-Earn'e üye oldum. Düşündüm ki tamamen ücretsiz olan bu sisteme sen de üye olmak ve kazanmak isteyebilirsin. Bu sebeple seni Search-Earn.com üyeliğine davet ediyorum.

Search-Earn'e üye olarak, internet aramalarını Search-Earn üzerinden gerçekleştirir ve karşına çıkan reklamlara her tıkladığında gelir kazanırsın. Bu sayede, arama sonuçların gene Google, Yahoo hangi arama motorunu tercih edersen oradan gelmesine rağmen, aramalarından gelir kazanırsın.

Detaylı bilgiyi internet sitesinden alabilirsin. Daha çok bilgi almak istersen benim referans linkime tıkla ve detaylı bilgiyi siteden edin. Seninde aramıza katılman dileğimle

HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN LİNK

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kardeşim Boşuna Üye Olmuşsun Söyleyeyeyim:)...Bende Arama Yapmaktan Para Kazanılıyo Sanıp Bu Siteye Üye Oldum...20 Günde 100.000 Tane Arama Yaptım Sa Lak Gibi...Sonuç 0:D...Bence Sende Boşver;)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
kandırmışlar sizi...
reklam yapıyolar işte... böle sahte kampanyalarla google'la rakip olabileceklerini sanıyolar sanırım... :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bosver

researcher

Üye
bisi yazmıcam bu sefer... :)

FerreT

FerreT

Üye
Aynı konu daha önce açılmıştı..Yeni üye olan biri kendini referans göstererek milleti üye yapmaya çalışıyordu..Dierinden hiçbir fark yok..Yeni üye,Referans sonuç ZERO

ws_wors

Üye
    Konu Sahibi
ama bize odeme yapıldı en azında arkadaşıma :D neyse bend deneyım ayrıca sahte aramala gecerli değil zaten 100000 puan kazanmış olmanın anlamı yok yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt