Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar acillll yardım!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bosnags
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar acillll yardım!!!!
samsung sl i9003 telefonumu rootladım.root explorer ile touchwiz 4.0 ı kopyaladım fakat bi dosyayı daha kopyalıcakken şarjım bitti koymaya unutmuşum..şimdi açınca teli tw. beklenmedik biçimde kapandı uyarısı veriyor ne yapmalıyım..
alonsof1
Üye
Geçmiş olsun, bu tür durumların yaşanmaması için yedek almanızı öneririm.şuanki durum hakkında pek bilgim yok ancak format çözebilir sorunu.kolay gelsin...
bosnags
Üye
Konu Sahibi
formatladım fakat durum aynı
alonsof1
Üye
Root dan çık(unroot) tekrar dene.Düzelmezse romu tekrar kurmayı dene.
bosnags
Üye
Konu Sahibi
karar verdim odin ile orojinal romu flaslıcam.bir sorun çıkmaz dime? acemiyim bu konularda birazda
arkadaşın dediğini yap ama şarz bitme konusunda hatan var %50 den aşağı olmamasoı lazm diye biliyorum
alonsof1
Üye
Uyumlu romları kullanırsan sıkıntı çıkmayabilir.ancak bu konuda detaylı bilgi edinmeden bu işe girişmemeni öneririm.samgung modeller hakkında bilgim yok.
bosnags
Üye
Konu Sahibi
şuan telefon brick oldu kafayı yicem nasıl hayata dödürebilirim teliii lütfenn birşeyler söyleyin
alonsof1
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden kies pc programını indirip.telefonun yedeğini alın.daha sonra güncelleme seçeneğini deneyin.
bosnags
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar brickli telefonu direk odinle orijinal romu yukledim neyse ki sorun halloldu cok sukur.hepinize yardimlariniz icin cok tesekkur ederim saolun
mancukya
Üye
O Telofon sizin dediginiz gibi Brick olmus olsa zaten su an ya serviste yada garantiye yollanmisti. Brick makinenin tamamen göcmesi ve acilmamasi olayidir
Türe
Üye
brick olsaydı yazılım atamazdın . Brick olması yapılan hiçbir işleme tepki vermemesi demektir.
bosnags
Üye
Konu Sahibi
peki siz daha iyi bilirsiniz de telefonumda şu amblemin çıkması neyi ifade ediyor sizin için merak ettim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen bu mevcuttu ekranda.sim kartımı çıkardım.odini çalıştırdım yazılımı tekrardan yüklemeye başladı peki bu durum nedi??