Arkadaşlar ACİLL YARDIMM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ACİLL YARDIMM !!!
arkadaşlar ben bi notebook beğendim ve almaya karak verdim kredi kartım olamdığı içingidip peşin almayı düşünüyorum vatanda

bu bilgisayarı alıcam ama sitedeki fiyat sadece siteye özelmi peşin fiyatına alsam herhangi bi fiyat artışı olurmu sadece o kredi kartlarına ve internete özel fiyatımı bu yardım ederseniz sevinirim . . .

Uhops

Uhops

Üye
Netteki fiyat ile mağaza fiyatının fark edeceğini sanmıyorum ama bu fiyata gt650mli asus vardı. Fiyatı üç aşağı beş yukarı aynıydı. Veya bu fiyata bi msi'de alabilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vatanda hafta sonları düşüyor. Bimekse de bakabilirsin orada da vardır bu model.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Vatanda hafta sonları düşüyor. Bimekse de bakabilirsin orada da vardır bu model.
bimekse de baktım orda hafta sonu 2049 tlye düşüyor ama sitedeki fiyat ile mağzadaki fiyat değişirmi ? bi ara android bi telefon almak için vatanın sitesine bakmıştım peşin paramı alıp gittiğimde 500 liralık telefonu 650 lira yaptılar gene aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum :(

- - - Eklendi - - -

Netteki fiyat ile mağaza fiyatının fark edeceğini sanmıyorum ama bu fiyata gt650mli asus vardı. Fiyatı üç aşağı beş yukarı aynıydı. Veya bu fiyata bi msi'de alabilirsin
msi almak aklımdan çok geçti ama fiyatı uygun ve peşin olarak alabileceğim bir mağaza şu anda ikamet ettiğim ilde bulunmuyor . + i7 olarak bi pc düşünüyorum bu modelde karar verdim tek eksiği ekran kartı ve ssd eksiğinin olması msi oyun için süper bir bilgisayar sana da katılmıyor değilim

yalo45

Üye
:))

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Alakası yok sen git sitenizde böyle yazıyor de diret ve al. Bende msi aldım 2300 tl yazıyordu gittiğimde 3200 tl fiyat çektiler bende sitenizde bu fiyat yazıyor ta nereden geldim hatta aradım stokta var dediniz dedim. Hayır öyle birşey olamaz dedi. Bende bana internete bağlı bir pc vermelerini göstereceğimi söyledim ve hemen lafı çevirip yanlışlık oldu gibisine o fiyata verdiler. Arkadaşımada gidip bimeksten almıştık fiyatta oynama olmadı emin olmak için arayabilirsin.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Alakası yok sen git sitenizde böyle yazıyor de diret ve al. Bende msi aldım 2300 tl yazıyordu gittiğimde 3200 tl fiyat çektiler bende sitenizde bu fiyat yazıyor ta nereden geldim hatta aradım stokta var dediniz dedim. Hayır öyle birşey olamaz dedi. Bende bana internete bağlı bir pc vermelerini göstereceğimi söyledim ve hemen lafı çevirip yanlışlık oldu gibisine o fiyata verdiler. Arkadaşımada gidip bimeksten almıştık fiyatta oynama olmadı emin olmak için arayabilirsin.
Allah razı olsun çok saol inş bu hafta sonu yeni bilgisayarım ve görselleri oyun ve grafik performansıyla alakalı konumu yayınlarım çok saol :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
s.ileli

s.ileli

Üye
Vatanin netteki fiyatlari internet mağazasına ozel bu internet sitelerindede yaziyor ve internetten aldiginiz urun size ksrgo ile geliyor islemi hizlandirmak adina yakin bi vatana gidip stoktan urunu cekebiliyorsunuz. Ayrica vatanda tanidiginiz varsa ayni urunu netten almis gibi magazadan personel indirimi yaptirarak alabilirsiniz. Bana kalırsa magazaya gidin magazanin sefi ile konuşun yardimci olacaktir. Ankara da ki vatandakiler bu konuda gayet esnek ve yardimci okuyrlar. Pc ye gelince samsung alma varsa lenovo al tas gibi pc tavsiyemdir....

Uhops

Uhops

Üye
bimekse de baktım orda hafta sonu 2049 tlye düşüyor ama sitedeki fiyat ile mağzadaki fiyat değişirmi ? bi ara android bi telefon almak için vatanın sitesine bakmıştım peşin paramı alıp gittiğimde 500 liralık telefonu 650 lira yaptılar gene aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum :(

- - - Eklendi - - -

msi almak aklımdan çok geçti ama fiyatı uygun ve peşin olarak alabileceğim bir mağaza şu anda ikamet ettiğim ilde bulunmuyor . + i7 olarak bi pc düşünüyorum bu modelde karar verdim tek eksiği ekran kartı ve ssd eksiğinin olması msi oyun için süper bir bilgisayar sana da katılmıyor değilim

vatanbilgisayarda 2 tane msi vardı diye hatırlıyorum birisi 454tr i5 olan bir tanede i7li vardı şimdi varmı bilmiyorum. Bide samsungtaki 8gb ssd fazla küçük olmuş içine sadece kullandığın önemli programlardan bir kaçını koyabilirsin. İçine windows bile kuramazsın. Bunun fiyatı 2300tl idi heralde. 2000tlye msi alırsın 300tlye ssd alırsın. Msi'lara ssd takılıyordu galiba.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
peki havale diye bi seçenek var internet sitesinde bununla nasıl alabilirim aranızdan hiç havale ile direk alan oldumu ?

Uhops

Uhops

Üye
peki havale diye bi seçenek var internet sitesinde bununla nasıl alabilirim aranızdan hiç havale ile direk alan oldumu ?

havale seceneğini pek tavsiye etmiyorlar, yakından tanıdığın akraban-dostun falan varsa sen elindeki nakit parayı ona ver oda kendi kredi kartından ödesin.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

havale seceneğini pek tavsiye etmiyorlar, yakından tanıdığın akraban-dostun falan varsa sen elindeki nakit parayı ona ver oda kendi kredi kartından ödesin.
onunyerine bunu alsam nasıl olur ?bu ona göre dah sağlam bi ekran kartına sahip

Uhops

Uhops

Üye
onunyerine bunu alsam nasıl olur ?bu ona göre dah sağlam bi ekran kartına sahip

sli yoksa ikisininde ekran kartı aynı. Samsunga göre lenovo bence daha iyi . Fakat yine ssd küçük. Tahminimce 16gb ssd içinede windows sığmaz. Ben 128gb ssd ve gtx660mli laptobu 2077tlye aldım.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

sli yoksa ikisininde ekran kartı aynı. Samsunga göre lenovo bence daha iyi . Fakat yine ssd küçük. Tahminimce 16gb ssd içinede windows sığmaz. Ben 128gb ssd ve gtx660mli laptobu 2077tlye aldım.
bilgisayarın içinde 2.bir harici ekran kartı çıkıyor bilgisayar sli fps değerlerine baktığımda bilgisayarın ekran kartı gtx670 le aynı gözüküyor oyun için ideal . ssd ye gelince bilgisayarın performansını artırıcı biçimde takılmış açılıp kapanma ve veri kopyalama gibi seçenekler için yerleştirilmiş ama benim iin ssd 2. planda önemli olan grafik kartı

Uhops

Uhops

Üye
bilgisayarın içinde 2.bir harici ekran kartı çıkıyor bilgisayar sli fps değerlerine baktığımda bilgisayarın ekran kartı gtx670 le aynı gözüküyor oyun için ideal . ssd ye gelince bilgisayarın performansını artırıcı biçimde takılmış açılıp kapanma ve veri kopyalama gibi seçenekler için yerleştirilmiş ama benim iin ssd 2. planda önemli olan grafik kartı

bir yerde okudum laptobun kendisi tek ekran kartlı sen. SLİ değil SLİ destekli. bir tane gt650m(bide intel var) var içinde ikinci gt650i kendin alıp takacan heralde bi forumda şimdi okudum.

yanı ekranı bidiğimiz gt650m olarak gelecek eline.

- - - Eklendi - - -

foto tam çıkmadı
link:http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqqy6.jpg

- - - Eklendi - - -

SORU: İkinci ekran kartını ayrıca kendimiz mi satın alacağız ?
CEVAP: ikinci ekran kartı, 59-360470 kodlu ürünü aldığınız takdirde kutu içinden çıkıyor hariçten satın almamıza gerek yok.

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Ana karta gomulu olarak. Bir gt650m geliyor diger ekran kari harici olarak cikiyor sna linkini attigim zaten 2013 cikisli touchpad sorunu olmayan gercekten sli olan yani harici 650myi kendin almiyosun icinden cikiyo optik surucu yerine koymuslar sadece diger modelleri farkli tam 4 modeli var piyasada

- - - Eklendi - - -

bir yerde okudum laptobun kendisi tek ekran kartlı sen. SLİ değil SLİ destekli. bir tane gt650m(bide intel var) var içinde ikinci gt650i kendin alıp takacan heralde bi forumda şimdi okudum.

yanı ekranı bidiğimiz gt650m olarak gelecek eline.

- - - Eklendi - - -

foto tam çıkmadı
link:http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqqy6.jpg

- - - Eklendi - - -

SORU: İkinci ekran kartını ayrıca kendimiz mi satın alacağız ?
CEVAP: ikinci ekran kartı, 59-360470 kodlu ürünü aldığınız takdirde kutu içinden çıkıyor hariçten satın almamıza gerek yok.
al mübarek buda senin araştırdığın sitedeki yerde yazıyo :D
http://t1307.hizliresim.com/1c/t/qs7pk.jpg

Uhops

Uhops

Üye
Ana karta gomulu olarak. Bir gt650m geliyor diger ekran kari harici olarak cikiyor sna linkini attigim zaten 2013 cikisli touchpad sorunu olmayan gercekten sli olan yani harici 650myi kendin almiyosun icinden cikiyo optik surucu yerine koymuslar sadece diger modelleri farkli tam 4 modeli var piyasada

- - - Eklendi - - -

al mübarek buda senin araştırdığın sitedeki yerde yazıyo :D
http://t1307.hizliresim.com/1c/t/qs7pk.jpg

tıklayamadım. Pcye geçince bakayım. :)

- - - Eklendi - - -

içide çıkıyorsa sorun yok.
650msli olunca çk güçlü oluyor. :oke:

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

tıklayamadım. Pcye geçince bakayım. :)

- - - Eklendi - - -

içide çıkıyorsa sorun yok.
650msli olunca çk güçlü oluyor. :oke:

içine al ve adrese git de orda görünüyo :D
sence almalımıyım msi deki ekran kartından dahamı iyidir söylentilere göre gtx 670m ile eşdeğer bir grafiğe sahip oluyomuş senin fikrin ne ?

- - - Eklendi - - -

zaten %25 indirimli fiyatı bu :) yüzde 30u bekliyodum oda bu gün oldu inş yarın ustadan para alıp almayı düşünüyorum :)

Uhops

Uhops

Üye

gt650m SLI daha üst sıralarda fakat daha önce lag sorunu oluyor diye okumuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

fakat benim kafama takılan bu kadar üst seviye bi ekran kartlı bı notebooğun fiyatı fazla uygun gibi geliyor :D
[ucuz olsa fazla ucuz deriz pahalı olsa pahalı deriz :D]

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

gt650m SLI daha üst sıralarda fakat daha önce lag sorunu oluyor diye okumuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

fakat benim kafama takılan bu kadar üst seviye bi ekran kartlı bı notebooğun fiyatı fazla uygun gibi geliyor :D
[ucuz olsa fazla ucuz deriz pahalı olsa pahalı deriz :D]
şimdi şöle bişey var o lag dedikleri sli uyumlu olmayan oyunların ayarını yapmayıp oyuna girmelerinden kaynaklanıyo ayarını yapıp girersen her oyunu rahatlıkla oynarsın gibime geliyo ucuz olmasının nedeni bana kalırsa diğer 4 çeşidinde bulunan dvd veya blu-ray optik sürücü bunda malesef yok o yüzden olabilir bi ikinci olarak fiyatının düşük olması harddiskin rpm hızındanda kaynaklanıyo diye düşünüyorum

sence almalımıyım ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt