Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Acill Yardım!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SekoDinho
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Acill Yardım!!
Arkadaşlar nokia 6280 kullanıorum.Fakat rehberdeki tum numaralar telefona kayıtlı.Bu numaralarımı sım kartıma nasıl tasıyacam.Yardım edin lutfen!!!
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Rehbere gir, tüm numaraları işaretle, sim rehberine kopyala. Bu şekilde yapabilirsin. Taşıma olmaz. Kopyaladık dan sonra istersen telefondan silersin.
xavxmaxi
Emekli Yönetici
taşıma oluyor menüden rehbere gir aşağıda karvizitleri taşı var ordan yapabilirsin
SekoDinho
Üye
Konu Sahibi
Arkdaslar bende o kartivizit tasıma yok.Kopyala diyorum telefondan sim karta.Bu kez de diyor ki kartvizit kopyalanamadı
sim kartın hafızası sınırlıdır. 120 veya 250 dir. Kopyaladığın numaralar fazla ise sim karta kopyalanmaz. Sim kart dolu olmadığı halde kopyalamaniyor hatasını veriyorsa, sadece 1 numara olarak kopyala, işaretleme yapmadan kopyalayacağın numaranın üstüne git, seçeneklerden sime kopyala.
SekoDinho
Üye
Konu Sahibi
Kardeş çok sağol yardımcı oldugun için ama öylede yapıyorum 1 kartvizit kopyalanamadı diyor.Telefonumu değişecem tum numaralar telefonda kayıtlı
xavxmaxi
Emekli Yönetici
6288 kullanıyorum onda taşıma var 6280 de kullandım ama hatırlayamıyorum 6288 le 6280 arasında pek fark yok, nese yokmuş madem; hattın turkcell se turkcell yedek programıyla numaralarını yedekleyebilirsin yada pc suite le telefonu bilgisayara bağla yedekle uygulamasını başlat bide böyle dene belki olur telefonu değiştirdikten sonra da geri aktarabilirsin