Arkadaslar Acılen N.gage Flash Yazılmı Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benzin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Acılen N.gage Flash Yazılmı Lazım
arkadaslar acılen n.gage flash yazılmı lazım bı turlu bulamadım yardımcı olursanız sevırım

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
flash yazılımını bulsan bile onun özel kabloları oluo telefoncu falan degilsen yuklemen mumkun degıl kendı başına

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
BU flash atmak update gibi bişey değilmi ben k750'yi sony ericsson'un sitesinden güncelledim bide kurtarma modu var

Belki nokia'nın sitesinde de kurtarma modu felan vardı

USB ile yapılabiliyor

benzin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar arza su rehberı sılerken hata verdı bende kapatmaya calıstım kaoanmadı sonra pili cıkardım taktım nokıa yazıp pin kodunu gırdıkten sonra gerı kapanıyo ne yapabılırm
yazılım ıcın hersey mevcut sadece yazılım yok bende

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 3 2005, 01&#58;18 PM) [post=220780]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
BU flash atmak update gibi bişey değilmi ben k750&#39;yi sony ericsson&#39;un sitesinden güncelledim bide kurtarma modu var

Belki nokia&#39;nın sitesinde de kurtarma modu felan vardı

USB ile yapılabiliyor
[/b][/quote]

hayır,nokia güncellemeleri pil altındaki soketlere takilan fbus kablolarıyla yapılıo....aynı arkadaşın başına gelin benim başıma gelmişti serviste flash attılar yeniden,allahtan garantisi wardı o zaman para vermemiştim

benzin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benım mal garantılı degıl
yazılımı bulabılecegım yer yok mu

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
usta maxicep sınırları icinde yazılım yok ne yazıkkı

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 3 2005, 01&#58;31 PM) [post=220789]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 3 2005, 01&#58;18 PM) [post=220780]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
BU flash atmak update gibi bişey değilmi ben k750&#39;yi sony ericsson&#39;un sitesinden güncelledim bide kurtarma modu var

Belki nokia&#39;nın sitesinde de kurtarma modu felan vardı

USB ile yapılabiliyor
[/b][/quote]

hayır,nokia güncellemeleri pil altındaki soketlere takilan fbus kablolarıyla yapılıo....aynı arkadaşın başına gelin benim başıma gelmişti serviste flash attılar yeniden,allahtan garantisi wardı o zaman para vermemiştim
[/b][/quote]

Ok sağol DeLmIrA

rumuz58

Üye
BENİM 7610 telefonum war telefonu açtıktan sonra 3-4 saniye içinde ekran beyazlaşıyo ve kapanıyo sonra tekrar kendiliğinden telefon açılıyo ama gene aynı şeyler oluyo yardımcı olursanız sevinirim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt