Arkadaşlar acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardim
arkadaşlar ben bilgisayarıma format atacaktım ancak elimde dvd rom usb bellek tarzı bişi yoktu ben de d ye win7 setubunu indirdim dye win7 ultimate yükledim ve c de ise win7 starterim kaldı benim o c bölümünü 0 lamam lazım biçimlendir diyorum olmuyor...elle silicem olmuyor varmı bi yolu ? bilgisayarımı açtıgımda windows ikonuda d de gözüküyor güvenli modda actım gene silemedim cnin içindekiler o cdeki win7 startera girişide kaldırdım msconfig den ? bi yol söyleyin ama öyle setubu ac cd tak gibi yardımlarda bulunmayın acil arkadaşlar

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
arkadaşlar ben bilgisayarıma format atacaktım ancak elimde dvd rom usb bellek tarzı bişi yoktu ben de d ye win7 setubunu indirdim dye win7 ultimate yükledim ve c de ise win7 starterim kaldı benim o c bölümünü 0 lamam lazım biçimlendir diyorum olmuyor...elle silicem olmuyor varmı bi yolu ? bilgisayarımı açtıgımda windows ikonuda d de gözüküyor güvenli modda actım gene silemedim cnin içindekiler o cdeki win7 startera girişide kaldırdım msconfig den ? bi yol söyleyin ama öyle setubu ac cd tak gibi yardımlarda bulunmayın acil arkadaşlar

Format CD sini takıp her iki bölümüde silmen gerek. 2 işletim sistemi kurulmuş sistemde bu yüzden boot ayarı da bozuk. dikkat etmen gereken şey biçimlendirme ekranında ne kadar bölüm var ise onu silmen. sildikten sonra tekrar C ve D olarak boyutlandır ve tekrar format at sorunun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt