Arkadaşlar acil yardım ://

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım ://
Bilgisayarı xp ye formatladım yalnız format bittikten sonra bilgisayarda tema kullanmak istiyorum fakat olmuyor görsel uygulama simgesine iki kere tıklamam rağmen görünüm yeri açılıyor fakat tema yı göstermiyor yine XP Stilini gösteriyor uygulamıyor çıldırdım yaa Windows/resources/themes'in içine attım ordan yine masaüstünden sağ tıklayıp geldim görünüme yine yokk :vur:vur bende pc yi onardım ama ne göriyim onarma esnasında ''oembios.bin'' dosyasını kopyalayamıyoruz dedi bir kaç kere enter yaptımm olmuyo esc ile atladım pc ye geldiğimde yine aynı sekilde olmuyorr olmuyorr :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur :ağlarım::ağlarım:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Sadece Resources/Themes'in içine mi attınız? Yoksa Shell'ede attınız mı? Ayrıca attığınız temayı, görünüm bölümünden değil de, Temalar bölümünden kontrol edin. Gerekirse temalar bölümünden/Gözat'a tıklayarak attığınız temayı seçin ve uygula tamam'a tıklayın.

Ayrıca kullandığınız XP CD'si, orijinal değil ise onarma da bazı sorunlar olabiliyor. Fakat kopyalama sorunu, DVD/CD sürücünüzden de kaynaklı olabiliyor. Onun için tekrar tekrar denemeniz gerekebilir. Veya başka bir XP CD'si ile, tekrar o dosyayı kopyalamaya çalışın.

O temayı buraya Upload yapabilirseniz, temanın bozuk olup olmadığına bakabilirim.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
''PC Mühendisi'' açıklaman için teşekkür ederim ilk başta.Bu forumda bi konuda bi arkadaşın daha sorunu vardı ordan biri birşey paylaşmıştı biride Uxpatcher diye birşey paşlaşmıştı bende indirdim kurdum başarılı bir şekilde oldu yinede yardımın için saol :)

----------Eklendi @ 17:28:22 ---------- Yazıldı @ 16:28:43 ----------

Yalnız bir sorun daha varki Google chrome ile ilgili. indirdiğim temaları win32 uygulaması değil diyor bunun için ne yapabilirim ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
''PC Mühendisi'' açıklaman için teşekkür ederim ilk başta.Bu forumda bi konuda bi arkadaşın daha sorunu vardı ordan biri birşey paylaşmıştı biride Uxpatcher diye birşey paşlaşmıştı bende indirdim kurdum başarılı bir şekilde oldu yinede yardımın için saol :)

----------Eklendi @ 17:28:22 ---------- Yazıldı @ 16:28:43 ----------

Yalnız bir sorun daha varki Google chrome ile ilgili. indirdiğim temaları win32 uygulaması değil diyor bunun için ne yapabilirim ?

Bu Win32 uygulaması genellikle programlardan kaynaklanır. Örneğin DaemonTools.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil, Firefox.exe geçerli bir Windows uygulaması değil vb. Onun için Win32 uygulama hatası veren programı silip, tekrar kurun. Sorun hallolacaktır.

Ayrıca hiçbir program da bu hatayı vermiyor ve sürekli Win32 uygulaması çıkıyor ise, bilinki bilgisayarınıza Virus bulaşmıştır. Onun için güvenli bir Antivirus yazılımını indirin ve bununla komple Sistem taraması yapın. Özellikle "Norman Malware Cleaner'ı" ana sitesinden temin ederek bununla da tarama yapın. Kullanıcılar için ücretsiz olarak geliştirilen bir Malware Cleaner'dır.

caglet

caglet

Üye
Hiç bi fikrim yok :S Forever win7 :oke:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi

aynen böyle iştee

----------Eklendi @ 15:55:18 ---------- Yazıldı @ 15:50:04 ----------

Tamam halletim ''pc mühendisi'' Halletim çok teşekkür ederimm :D birlikte açta 2 tane chrome vardı biri tanınmıyordu öbürüne değiştirdim hallettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt