arkadaslar acil yardım pls nokia 5800 cdsini calıstıramıorm içindeki programları nerden bulucam xS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraaqcan

buraaqcan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acil yardım pls nokia 5800 cdsini calıstıramıorm içindeki programları nerden bulucam xS
arkadaslar acil yardım pls nokia 5800 cdsini calıstıramıorm içindeki programları nerden bulucam xS filim izlemek için bi program varmıs içinde daha bu zamana kadar takmamıstım taktım ama calısmadı içindeki tüm programları nereden bulabilirim acaba? yardımlarınızı esirgemeyın Lütfen x)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardm BeqLıoRm xS

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim 5800 cd içinde o kadar önemli bişey yok driverları internettende bulabilirsin nokia ovi suite'i indiren ufak bir program war içinde onuda nokia ovi suite diye aratırsan google da son versiyonunu indirebilirsin ayrıca zaten telefonunda real player yüklü değil mi onun haricinde bir video oynatıcısı çıkmıyor bildiğim kadarıyla sen nasıl bir video oynatıcısı istiyorsun

dur hatta linkini veriyim sana

buraaqcan

buraaqcan

Üye
    Konu Sahibi
ben forumlarda flan gordum de film izlemek için program varmıs nokianın cd sinin içerisinde onu yuluomusuz ondan sora videoyu telf atarken o kendı biçimine ceviriomus video formatı yany

allah razı oLsun bu arada kardeshım cok saoL yardmn iÇn x)

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim format factory programını tavsiye ederim sana 5800 modelini seçerek istediğin videoyu convert edebilirsin

buraaqcan

buraaqcan

Üye
    Konu Sahibi
tmm hocam o dedqNz programı ındırıorm ama telde calısabilmesi için videoyu hangı formata cevirmem lazım?

Progressivity

Progressivity

Üye
dediğim program telde çalışmıyor kardeşim pc ye kuruyosun programı pc de dönüştürmeyi yapıyosun sonra tele atıyosun real playerla çatır çatır oynatıyosun

mp4 formatına dönüştürceksin

buraaqcan

buraaqcan

Üye
    Konu Sahibi
wallahi filmi attım izliorm hocam allah senden binlercekez razı oLsun sonsuz kere teşekkürler xD

Progressivity

Progressivity

Üye
cümlemizden kardeşim yardım edebildiysek ne mutlu bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt