Arkadaşlar Acil Yardım PC En yüksek ve endüşük özellikte oyunlarda aynı kasyoor ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil Yardım PC En yüksek ve endüşük özellikte oyunlarda aynı kasyoor ??
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar oyunlarda en yüksek özelliğede alsam endüşük özelliğede alsam oyunlardaki kasma oranı değişmiyor bunun sebibi nedir lütfen bi el atın pc özellikleri;

anakart: gigabyte g41m-combo
İntel p4 3.0ghz
4gb ram 1333mhz
1gb geforce gt 220 128bit ekran kartı

aciil yardım arkadaşlar!!!

Polymath

Polymath

Üye
hangi oyunlar mesela? Sistemin düşük özellilere sahip. İslemci yüzünden son çikan oyunlarda düşük ayarda bile kasması doğal

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arka planda çalışan bütün uygulamaları kapa sanırım laptop ile oynacaksın soğutucu kullan yoksa alternatif olarak altına kitap gibi birşey koy sıcağı dışarı versin daha rahat çalışır.

Legendary.

Legendary.

Üye
GameBooster :oke: Atarlardan her şeyi kapat explorer dahil farkı görürsün :)

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
hangi oyunlar mesela? Sistemin düşük özellilere sahip. İslemci yüzünden son çikan oyunlarda düşük ayarda bile kasması doğal

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yani mesela crysis2 de aynı ekran kartım varken ama işlemci x2 athlon 4200+ varken en yüksekte hiç kasmadan oynatıyodu şimdi en düşüktede en yüksektede aynı şekil kasıyoor ?

- - - Eklendi - - -

arka planda çalışan bütün uygulamaları kapa sanırım laptop ile oynacaksın soğutucu kullan yoksa alternatif olarak altına kitap gibi birşey koy sıcağı dışarı versin daha rahat çalışır.
kardeş masaüstü var bende :)

- - - Eklendi - - -

GameBooster :oke: Atarlardan her şeyi kapat explorer dahil farkı görürsün :)
deniycem kardeş inşallah işe yarar :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Laptoplardaki performans modu falan var ya ondan bahsediyorsunuz sandım :) gameboster ile deneyin bakalım

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Laptoplardaki performans modu falan var ya ondan bahsediyorsunuz sandım :) gameboster ile deneyin bakalım
kardeş denedim ama bir sonuç yok yine aynı :( işlemciden mi acaba çünkü oyunu açınca %100 oluyo işlemci ??
bundan önce amd athlon x2 4200+ vardı çatır çatır bütün oyunlaRI oynuyodum .:)

Polymath

Polymath

Üye
kardeş denedim ama bir sonuç yok yine aynı :( işlemciden mi acaba çünkü oyunu açınca %100 oluyo işlemci ??
bundan önce amd athlon x2 4200+ vardı çatır çatır bütün oyunlaRI oynuyodum .:)

Dostum işlemci yüzünden işte. p4 her türlü yeni oyunlarda kasar.İşlemciyi nasıl değiştin bilmıyorum ama eskiye dönmeni öneririmm =) .

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi

Dostum işlemci yüzünden işte. p4 her türlü yeni oyunlarda kasar.İşlemciyi nasıl değiştin bilmıyorum ama eskiye dönmeni öneririmm =) .
kardeş pc kendi kendine durmadan kapanmaya başladı bilgisayarcıya getirdim anakart bozuk dediler baska anakart aldırdılar onun yerinede p4 işlemci verdiler of ya sokayım böyle işe :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt