arkadaşlar acil yardım n8 ve hafıza kartıyla ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım n8 ve hafıza kartıyla ilgili
arkadaşlar n8 kullanıyorum ve bi süredir kullandığım hafıza kartını telden çıkarmıştım lazım olunca takarim diye ve bi kaç gündür o hafıza kartını telefona takınca tel donuyo sonrada da kapanıyo ve açılmıyo hafıza kartını çıkarınca açılıyo. Hafıza kartını aldığımdan beri başka hiç bi cihazda kullanmadım. Içinde önemli dosya ve iş için evraklar var onlara ulaşmam gerekiyor. Ne yapmam lazım acil yardım edin lütfen

----------Eklendi @ 16:34:55 ---------- Yazıldı @ 14:48:00 ----------

yokmu arkadaslar yardım edebılecek şu işten anlayan biri lutfen yardım edin

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
? Kimse mi bilmiyo

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefon kapalıyken tak kartı aç veya pc ye bağlama şansın varsa virüs taraması vs yap

Symbianist

Symbianist

Üye
Alperen'in dedikleri olmazsa eğer pc de görüyorsa badcopy ile kurtarabilirsin belki

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
şu an bilgisayara bağlama şansım yok ama tel kapalıyken takip açmayı denedim olmadı arkadaşlar. Öneriler için teşekkürler. Başka fikri olan var mi? Sorun tel de olabilir mi?

babiliyi1

Üye
hocam bunu öğrenmek için yapabileceğin tek şey başka hafıza kartı takmak ama telefonla ilgili bi problem olduğunu sanmıyorum.

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaslar deneyıp buraya yazacam tekrardan inş veri kaybı olmadan sorunu çözebilirim. tekrar teşekkürler

kafadannn27

Üye
Merhaba n 8 kullanıcısıyım bugün yaptıgım güncelleme ıle tüm telefon bırden degıstı bu güncellemeyı nasıl sılebılırım....telefonu eskı halıne nasıl getırebılırım lütfen acıl yardım edın............

kazimaydin

Üye
telefon eski haline dondurmek istiyosan maxicep symbian 3 genel bolumunu ziyaret et ordan istegin biligilere ulasabilirsin ama eski uygulamari yedeklemdiysen ve onlarin olsini istiyosun ole bise yok artikkk unut gtsinnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...