arkadaşlar acil yardım edin bana lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım edin bana lütfen
arkadaşlar benim telefonum nokia c5 1 senedir kullanıyorum. Oyunlardan dolayı telefon baya yavaşlamiştı ben de dün telefona format attım ondan önce tel hafızasını hafıza kartına kopyaladım neyse formattan sonra diğer hafıza kartını telefona taktım ve şifre istedi ve şifreyi bilmiyorum ne yapmam lazım bana yardım edin hafıza kartının içindekiler çok önemli arkadaşlar rica ediyorum

meme4

meme4

Üye
hafıza kartına şifre koymuşsun şifreyi bilmiyorsan biçimlendirmen gerekli buda tüm verilerinin silinecegi anlamına geliyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eğer hafıza kartına şifre koymadığın halde şifre istiyorsa muhtemelen hafıza kartı bozulmuştur..
Pc de açmayı dene, açılmazsa içindeki bilgilerle birlikte karta elveda de dostum...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefoncuya git dunyanin sonu gelmis gibi bi ortam olusmus burda

acuxx

acuxx

Üye
telefoncular 5 saniyede kırıyor şifreyi götür oraya

bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar karta daha önceden şifre koydum ve kaldırmıştim aklıma gelen bütün şifreleri denedim olmuyor kart önemli değil bozulsun ama içindekiler benim için çok önemli lütfen yardım edin rica ediyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefoncular 5 saniyede kırıyor şifreyi götür oraya

Arkadaşım, telefoncular şifre konulmuş kartım şifresini kırarlar, bozulmuş kartın değil...

Ha arkadaş yine de götürsün birşey kaybetmez...

bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi telefoncu kırar bi umut

Black-killing

Black-killing

Üye
Eğer hafıza kartına şifreyi sen koyduysan şu işlemleri yap.

1 - Dosya yöneticisi açın ..

2-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...( sys/data )

3- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...

4- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladığınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya üzerinde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belirleyin tekrar tıkladığınızda şifrenizi görmeniz mümkün olacaktır...
Sys > Data >Mcstore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt