Arkadaşlar acil cevap bekliyorum nokıa 3230

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir_0910

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil cevap bekliyorum nokıa 3230
Arkadaşlar 2. el nokia 3230 aldım fakat telefonun hapörlerinden müzik dinlerken en yükses ses seviyesinde müzik dinlerken hapörlerden cızırtı geliyo telefona arama geldiğindede aynı problem var mp3 tende değil nokia tune yaptığımda zil sesini gene aynı problemle karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim cevplarınız için şimdiden teşşekürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar aranızda 3230 kullanan veya bu sorunun kaynağını ve çözüm yolunu bilen yokmu ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Telefonların genelinde olan sorun arkadaşım bu sorunun çözümünü ancak ekolayzırını ve ses sesi seviyeni düşürerek yapabilirsin.

bekir_0910

Üye
    Konu Sahibi
Telefonların genelinde olan sorun arkadaşım bu sorunun çözümünü ancak ekolayzırını ve ses sesi seviyeni düşürerek yapabilirsin.

hıımm anladım arkadaşım çok teşşekür ederim yardımın için telefoncu çözebilirmi acaba bu sorunu yeni parça takarak çünkü ekolayzır ayarı yok yada varsa nerde ben bilmiyorum :ehe:ehe

smt.90

Üye
hoprlorü patlamıştır

POWER

POWER

Üye
Donanımsal bir sorun. Hoparlörü patlamış gibi. Üzgünüm...

bekir_0910

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu patlayan hoparlör ne kadara değiştirir telefoncular ? ayrıca bende 6230i ve e250 var ikiside bozuk onların hoparlör uyarmı ? takma işlemine ne kadar alırlar ?

fcuk1593

Üye
bendede wardı ama nasıl düzelttim bilmiyorum abime werdim müzik dinlicekti telefonundaki müzikler dandikti sora düzeldi aksam abime sorarım.. bide beyler benim actığım konuya(3230 sorun yardım bekliyorum) bi el atsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt