Arkadaşlar acil bi el atın Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil bi el atın Lütfen
Telefonum mobil veri veya wifi açıkken opera veya telefonun kendi tarayıcısını açmamama rağmen kendi kendine internet bağlantısı kurmaya başladı son 2 gündür. Hiç bir türlü program veya uygulama açık değil. Bu küçük ama can sıkan soruna - ki bi sorun değil sanırım ayar gerekiyor - çare var mıdır ? Telefonumu sürekli güç tasarruf modunda kullanan biriyim. fakat kendi kendine internete bağlanınca şarj sürem azalıyor. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

serecans

serecans

Üye
pen iyisi mobil ver yi kapat gerektiğinde açarsın

bütün pro lar kapalı olsa bile bazı widget ler de bağlantı gerekiyor

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Fakat aynı sorun daha önce hiç olmamıştı kesinlikle. Açık olsa da olmasa da bağlanmıyordu. Sürekli onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası kapat aç.

serecans

serecans

Üye
yeni yükledidiğin prolardan olabilir veya cihaz geliştirme açık mı

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Yeni olarak microsofs apps var. Cihaz geliştirmeden kastın ?

serecans

serecans

Üye
ayarlar uygulama ayarları ürün gelişltirme diye bir şey var o

microsoft tan da olabilir ama emin değilim

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Ürün geliştirme açıkmış. kapattım ama sorun devam etmekte

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arama gereci ne gir seçeneklere gir açık olanı kapalı yap abi birde hava durumu widgetın var mı?

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Bul kısmının ayarlar bölümüne girdim. Şebeke arama kısmı açık olarak görünüyordu. Kapat konumuna getirdim ve uygulamayı kapattım. Fakat tekrar girdiğimde açık olarak göründü. Hava durumu yok .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tekrar kapat hocam. Telefon neydi sizin?

ANIL

ANIL

Admin
Kapat geri gel ondan sonra seceneklerden cıkıs de

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Kapattım bu sefer oldu. Fakat hala kendi kendine bağlanıyor. C6-01

ANIL

ANIL

Admin
sorun ne ya :) yazılımı yeniden yüklemeyi denedin mi?

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Durup dururken yazılımı tekrar yükleyecek bir durum olacağını sanmıyorum. Battery monitor var uygulama olarak mic apps var e buddy var you tube downloader var. fakat daha önce de vardı bunlar hiçbir sorun yoktu. ne oldu anlamış değilim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Durup dururken yazılımı tekrar yükleyecek bir durum olacağını sanmıyorum. Battery monitor var uygulama olarak mic apps var e buddy var you tube downloader var. fakat daha önce de vardı bunlar hiçbir sorun yoktu. ne oldu anlamış değilim

baglantı yöneticisınden baglantıyı kesebilirsın ama öncesınde menu tuşuna basılı tutarak açık uygulama olup olmadıgını kontrol et gırış ekranına atadığın widgetlerden biride yapabilir.

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun kaynağı bulunup sorun halledilmiştir. Konu :locked:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Widgetler bağlanıyordur. Yada arka planda bir uygulama olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt