Arkadaslar 6630 Için Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CLaSS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar 6630 Için Lütfen Yardım
arkadaslar tel . hic bir sorun yoktu normal calısıyordu. fakat 2 gun oncesıne kadar tel. acılıp kapanmaya basladı.dun ıse tamamen kapandı ne yaptıysam tel. acamadım tel modelı 6630 bilgisi olan arkadasların yardımını beklıyorum sımdıden tsk. ler

kikaksk

kikaksk

Üye
sen telefonu eğer garantiliyse bi servise götür eğer garantili deilse emin ve güvenilir bi telefoncuya götür...

CLaSS

Üye
    Konu Sahibi
kikaksk telefon garantili ama ben yazılımlardan suphelenıyorum onlar yapmıs olabilirmi???? tel. program felan atmıstım... f

CLaSS

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yardım edbilecek kimse yok !!!!!!!!

xrz

Üye
bana yüklediğim tüm programların ismini ver bi de şunu dene hafız kartını çıkar ardından telefonu kalem tuşuna basarak açmayı dene

kikaksk

kikaksk

Üye
belki yazılımlarda virüs olabilir benım başıma cok geldi ..ama bence telden bi sorun vardır ama bu topikte yazılanları uygula olmassa gidersin...

xrz

Üye
bazı programlar bozabiliyor silsen bile aynı sorun devem edebiliyor benim başıma önceden çok geldi tek çıkar yolu kurtulduktan sonra her önüne gelen programı ( özellikle pcilog programları) yüklememek

CLaSS

Üye
    Konu Sahibi
xrz safe modunda acmak ıcın sadece kalem tusuna mı basmamız gerekıyor nasıl yapacagız . eger ısın yoksa msn den gorusebılırmıyızz kardes ben senı ekledım !!!

xrz

Üye
kalem tuştna elin basılı tutuyoruz
elimiz kalem tuşundayken kapama-açma tuşuna basarak telefonu açıyoruz safe mod yani güvenli mod bu oluyor

murat_sago

murat_sago

Üye
:bilmem:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Eğer açılmıyorsa hard format dene, forumda hard format dökümanı symbian desteğin başında mevcut

ama açılabiliyorsa açmadan evvel hafıza kartını çıkar
pc ye tak, sistem klasöründe ne varsa sil
ama unutma karta yüklediğin programlar silinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt