LG Optimus 3D yi 2.2 ye geri yukleme EN BASiT YOL (Downgrade)

Sponsorlu Bağlantılar

isorus75

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D yi 2.2 ye geri yukleme EN BASiT YOL (Downgrade)
URRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! HELAL TURK AKLINAselam arkadaslar bu konuya benim gibi bicok sevinen olacagini biliyorum :)ilk ciktigindan beri LG 3D kullaniyorum telden cok memnunum ustune tanimam fakat cok ozleyerek bekledigim guncelleme yi yaptiktan sonra telefon dengesizlesti bicok kisi cok memnunken benimki ve bicok kisininki de asiri isinma kapanma duzgun calismama problemi yasadigini bicok forumdan okuyup takip ettim tabiki amacim kendi telefonumu eski haline cevirip froyo 2.2 ye cevirmekti.tabiki bende bilmeden guncelleme yaptigim gibi eski versiyonu geri yukledim ve aynen telefon kitlendi LG logosu cikip kapanip acilip duruyodu ve sonradan arastirmalarima gore bu oyle guncelleme yaptigimiz kadar kolay degil hatta hemen hemen normal biri icin imkansiz gibi bisey ama ben bunun yolunu buldum tamamen tesedufen dunyanin hic biyerinde ve hic bi forumda bulamayacaginiz bi sekilde ve cook kolay tahmin bile edemezsiniz telefonuma tekrar froyo versiyonumu yukledim tabiki sizlerlede bunu paylasip bicok kisinin derdine derman olmak istiyorum ancak bugun zamanim az butarz problem yasayan arkadaslar problemlerini paylassinlar bende bir,iki gun sonra nasil geri yukleme yaptigimi anlatacagim gorusmek uzere

isorus75

Üye
    Konu Sahibi
Evvet arkadaslar anlatiyorum oncelikle dan dll uzantili bu dosyayi indiriyoruz,
herkesin elinde vardir ama 2.2 froyo nun v10k kdz romunuda indiriyoruz ben v10b yi yukledim sonra telefon kendisi d ye guncelledi siz isterseniz v10b kdz yi yukleyebilirsiniz.Simdi herkes guncelleme yaptigi icin biliyodur kullandigimiz UpTestEX_mod2_marwin programini guncelleme yaptigimiz sekilde calistiriyoruz ben kisa kesmeye calisiyorum windows enabler ide calistiriyosunuz yani guncelleme yapiyomus gibi program acildiktan sonra aynen 3GQCT yi seciyoruz olay burada basliyo onun altindaki bos olana yani sellect model.dll yazan bolume ilk yukledigimiz ve bi dosyaya cikardigimiz dll uzantili dosyanin yerini gosteriyoruz kilit nokta bu gerisi aynen bildiginiz gibi phone mode EMERGENCY seciliyo ve select kdz file bolumune onceden indirdigimiz ve bi dosyaya cikardigimiz kdz dosyamizin yerini gosteriyoruz gerisi aynen guncelleme yaptigimiz gibi devam ediyo yalniz yuklememiz bittikten sonra telefon aciliyo ama devamli hata veriyo telefonu kapatip pilini cikar tak yapin ve recover modla yani calistirma dugmesi+ses kisma+menu dugmelerine beraber basarak baslatin ve her bolumu ayri ayri okeyleyerek wipe leyin sonra telefonu kapatin yeniden baslattiginizda da insallah gule gule kullanin telefonunuz eski surumune donmus oluyo ben simdi eski surumu kullaniyorum normal calisiyo ilk gunku gibi sizde denerseniz sonuclari yazmayi unutmayin herkesin isine yarar kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: gunesinoglu
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
tsk.ler anlatım için gerçi ben hala 2.2.froyo ile kullanıyorum ama ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir

saruman_me

saruman_me

Üye
tşkler kardeş bu konu sayesinde bi çok kişi dönebilir 2.2 ye emeğina sağlık..

isorus75

Üye
    Konu Sahibi
estagfurullak kardes derlerya damlaya damlaya gol olur diye buda oyle oluyo herken kendince kucuk ilaveler yaparsa hem herkesin problemi cozulmus oluyo hemde uzulmuyo yoksa siz dusunun boyle seyler okuyunca basit gibi geliyo ama insan bilmeyince en ufak sey rahatsizlik veriyo e herseydede servise gitmeye kalkarsa millet oradaki sirayi ve kaybedecegi zamani sinir sitresi bi dusunun enaz 1 ay bide allah verede bi isten anlayan birilerine denk gelsede tamirini yaptira bilse okadar beklemenin ardindan bida boyle basit seylere telefonu kendiniz bozmusunuz anakartda bilmemne olmus telefon tamir olmuyo diyenler bile oluyo ondansonra gelde uzulme yani demek istedigim herkes ikisatir yazi yazmayi esirgemesin lutfen

isorus75

Üye
    Konu Sahibi
ne oldu arkadaslar hicmi bi deneyen yok deneyen olursa bi haberetsin :)

CS BETA

CS BETA

Üye
FSC linkini yenilermisiniz?

oylum61

Üye
Arkadaşlar LG 3D güncellemeyi net üzerinden yapma servisi ile görüştüm ve gerekli bilgiler aldın net üzerindeki güncellemede sıkıntı çıkıyor garanti belgen varsa LG servisine götür 1 saatte yeni sistemi yüklüyorlar sorunsuz olarak kullanırısın aynı sorunu bende yaşadım..

simmy

Üye
merhaba arkadaşlar ben 2.3 e güncelledim internetten sürüm güzel ama bazen biri beni aradığı zaman telefonda hiçbir tepki olmuyor ışığı bile yanmıyor.bugün lg nin bu 2.3 sürümünün beta olduğunu duydum asıl sürüm nisanın sonunda gelecekmiş benim bu durumda ne yapmam gerekir telefon yurtdışından geldi.

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadasim niye bu kadar abarttin ki anlamadim normal sekilde 2.2 yi yukleyin eger lg yazisinda kalirsa wipe yapin bu kadar :D Ugrasmaya hoc gerek yok :) Dunyada ilk demissin bide :D :

----------Eklendi @ 23:26:14 ---------- Yazıldı @ 23:25:36 ----------

Telefondan hic anlamayan biri de cok kolqylikla geri donebilir :)

simmy

Üye
link ölü yenilermisiniz ?

ahmetkadri

Üye
Sevgili isorus75 kardeşim. 10 gündür uğraşıp bir türlü halledemediğim 2.3. Gingerbeard'dan 2.2. Froyo'ya dönme işini senin link verdiğin .dll dosyasını kullanarak hallettim. Sen her ne kadar alel acele yazmışsan da :) LG P920 ve bununla ilgili Android'i de allak bullak eden ben, sorunu çözdüm. Merak edenlere bildireyim denenmiştir, stabildir. Emeğine sağlık.

isorus75

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim niye bu kadar abarttin ki anlamadim normal sekilde 2.2 yi yukleyin eger lg yazisinda kalirsa wipe yapin bu kadar :D Ugrasmaya hoc gerek yok :) Dunyada ilk demissin bide :D :

----------Eklendi @ 23:26:14 ---------- Yazıldı @ 23:25:36 ----------

Telefondan hic anlamayan biri de cok kolqylikla geri donebilir :)

arkadasim guncelleme yaptigin gibi geri alinca telefon kitleniyo ve hic bi reaksiyon vermiyodu dedigini ben onceden denemedim ama baska forumlardan arastirdigimda adamlarin yazdiklari uygulamak bayaa zor once bilmemne programi sonra port degistirmeler falan filan ben bile isin icinden cikamadim senin dedigin gibi olsaydi adamlar bukadar ugrrasmazdi ama genede akil akildan ustundur belki biri dener ve yazar bizde ogreniriz bu arada linkler olduyse orada gerekli seyleri google da aratin oradan bulursunuz

karlıdaglar

Üye
Ya arkadasim ezbere sallamasi güzel geliyo sana galiba bhiç denedinmiki geçmis anlatiyosun çakal olamucagını sende biliyosun gecmis orda mill

sinan oğuz

Üye
ne oldu arkadaslar hicmi bi deneyen yok deneyen olursa bi haberetsin :)

arkadaşım benim tel lg logosunda takıldı kaldı kapatıp açıyorum bişe değişmiyor recovery moduna dahi girmiyor yardımcı olursanız sevinirim..acilll

nefer1280

Üye
Way arkadas biz 2.2.2yi yukseltmeye calisiyoruz millet eski haline cevirmeye calisiyo nasil iştir anlamadim yaa :-)