Arkadaşlar 600 tl ye kadar qwerty klavyeli tel tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 600 tl ye kadar qwerty klavyeli tel tavsiyesi?
Arkadaşlar ben dokunmatik ekran sevmiyorum o yüzden qwerty klavyeli telefon arıyorum.Nokia e5 istiyordum ama otofokus yokmuş çok bi şey fark eder mi otofokus desteği olmasa çok mu kötü olur?

Aradığım özellikler;

3g
wireless/wlan
kamera 3 mb dan aşağı olmasın
otofokus
bi de şarjı uzun giderse iyi olur :) umarım çok şey istemiyorumdur bu fiyata .d

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim biraz acele olursa çok sevinirim1-2 hafta içinde almak istiyorum (=

EFECEL

EFECEL

Üye
samsung galaxy pro süper telefon hemde android kesinlikle düşünmelisin

baranselona

baranselona

Üye
bende samsung galaxy pro önermeye girdim konuya ama önerilmiş zaten :) bi araştır iyi telefondur

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]e72 almaya çalış. istediklerin onda[/SIZE][/COLOR]

Lenneth

Üye
Galaxy Pro'yu bilmiyorum ama Nokia E72'ye bir bakın derim.

mstf_l

mstf_l

Üye
e72
Galaxy pro
Xperia mini pro

__xXx__

__xXx__

Üye
e72 yi o fiyata bulabileceğini pek sanmıyorum ama yine de bir bakın

mstf_l

mstf_l

Üye
evet e72 biraz kasman gerekebilir onun yerine e71 var ama kamerada otofokus var mı bilmiyom

__xXx__

__xXx__

Üye
e71 de de yoktu galiba ama resim kaliteleri iyi aslında dokunmatik istemiyor olsaydın ben sana c6-01 önerirdim ama qwerty klavyeli istiyorsan o fiyata e71 i ancak bulabilirsin

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırıcam dedikelrinizi ama e72 yi alamam onun fiyatı biraz tuzlu:) galaxy ve xperia yı araştırıcam bu arada e5 in özellikleri e71 den daha iyi değil mi ? birde bu otofokus olmazsa çok sorun olur mu ? Önerileriniz varsa hala yazabilirsiniz teşekkür ederim tekrar hepinize

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
başka tavsiye yok mu arkadaşlar?

jigsaw_54

Üye
e72 ikinci el çok rahat bulabilirsin ve şarzı mükemmel tüm gün (sabah 9 gece 1-2 arası) mesajlaşmama rağmen 2 gün gidiyordu şarzı 2.el düşünürsen çok rahat bulabilirsin

passionemir

Üye
hocamn düşünürsen ankarada temiz e 72 var siyah

hemato

Üye
kardes bence galaxy pro ;)

whatthef.

whatthef.

Üye
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırıcam dedikelrinizi ama e72 yi alamam onun fiyatı biraz tuzlu:) galaxy ve xperia yı araştırıcam bu arada e5 in özellikleri e71 den daha iyi değil mi ? birde bu otofokus olmazsa çok sorun olur mu ? Önerileriniz varsa hala yazabilirsiniz teşekkür ederim tekrar hepinize
Hocam ben de bu tip telefonlara bakıyorum. Aklımda şu an E72 var. Dediğin gibi E5 in özellikleri daha iyi diye biliyorum. E5 babamda var bence gayet kaliteli ve güzel yalnız kameradan ne bekliyorsun onu bilmiyorum 5 mp ama senin için yeterli çekim yapar mı bilemiyorum bana göre yeterli aslında karar senin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt