Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 512 mb ddr2 nvidia ekran kartı aldım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar 512 mb ddr2 nvidia ekran kartı aldım
arkadaşlar 110 liraya 512 mb nividia ekran kartı aldım oyunları açarmı çalıştırırmı bi sorun olurmu yardım edermisinz
Perfect!
Üye
idare eder 1 gb alsaydın daha iyidi ama 512de iyi
DDR2 mi peki
1 gb olanlar 200 liraymış ben 110 lirayı zor topladım evet ddr2
Perfect!
Üye
evet 200 civarı ben daha uzun vadede kullanman açısından dedim fakat 512de götürür (oyunlara bağlı tabi) çözünürlük ayarları yüksek olmasada orta seviyede çalışır en son oyunlar bile
evet 200 civarı ben daha uzun vadede kullanman açısından dedim fakat 512de götürür (oyunlara bağlı tabi) çözünürlük ayarları yüksek olmasada orta seviyede çalışır en son oyunlar bile
DDR1 olsa ne yapsan kurtarmıyor da (veri aktarım hızı falan filan )
bende ddr1 128 var daha orda kaldım.
birde ddr1 e parça bulmak zor bulsanda pahalı oluyo artık
Nedved
Emekli Yönetici
Kart idare eder Gökhan.Yüksek donanım isteyen oyunlarda takılmalar yaşayabilirsin , bu çok normal olur.Keşke biraz daha bekleyip 1 GB alsaydın.En azından 1 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.Neyse olan olmuş artık.
DDR ye gelince bunlar çalışma hız frekansı (Mhz) dediğimiz anlık tabanda maximum performans desteğidir.DDR nin , DDR2 veya 3 ten farkı , bus tabanındaki , anlık çıkabildiği Mhz frekansıdır.
Kart idare eder Gökhan.Yüksek donanım isteyen oyunlarda takılmalar yaşayabilirsin , bu çok normal olur.Keşke biraz daha bekleyip 1 GB alsaydın.En azından 1 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.Neyse olan olmuş artık.
DDR ye gelince bunlar çalışma hız frekansı (Mhz) dediğimiz anlık tabanda maximum performans desteğidir.DDR nin , DDR2 veya 3 ten farkı , bus tabanındaki , anlık çıkabildiği Mhz frekansıdır.
hacı agbey xp kurucamda sistemi kurtarma recovery diye büssürü programlar var format cdsi olmadan format atıyorum sistemi geriye çekiyorum bi sorun oldugu zaman ondan sonra windows media center var onlar silinecek korkuyrm pcye bişy olucak diye