arkadaşlar 512 mb ddr2 nvidia ekran kartı aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 512 mb ddr2 nvidia ekran kartı aldım
arkadaşlar 110 liraya 512 mb nividia ekran kartı aldım oyunları açarmı çalıştırırmı bi sorun olurmu yardım edermisinz

Perfect!

Üye
idare eder 1 gb alsaydın daha iyidi ama 512de iyi
DDR2 mi peki

Perfect!

Üye
evet 200 civarı ben daha uzun vadede kullanman açısından dedim fakat 512de götürür (oyunlara bağlı tabi) çözünürlük ayarları yüksek olmasada orta seviyede çalışır en son oyunlar bile

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
evet 200 civarı ben daha uzun vadede kullanman açısından dedim fakat 512de götürür (oyunlara bağlı tabi) çözünürlük ayarları yüksek olmasada orta seviyede çalışır en son oyunlar bile
ddr2 olmasının ayrıcalıgı ne ? :hmmm

Perfect!

Üye
DDR1 olsa ne yapsan kurtarmıyor da (veri aktarım hızı falan filan )
bende ddr1 128 var daha orda kaldım.

birde ddr1 e parça bulmak zor bulsanda pahalı oluyo artık

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kart idare eder Gökhan.Yüksek donanım isteyen oyunlarda takılmalar yaşayabilirsin , bu çok normal olur.Keşke biraz daha bekleyip 1 GB alsaydın.En azından 1 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.Neyse olan olmuş artık. :)

DDR ye gelince bunlar çalışma hız frekansı (Mhz) dediğimiz anlık tabanda maximum performans desteğidir.DDR nin , DDR2 veya 3 ten farkı , bus tabanındaki , anlık çıkabildiği Mhz frekansıdır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kart idare eder Gökhan.Yüksek donanım isteyen oyunlarda takılmalar yaşayabilirsin , bu çok normal olur.Keşke biraz daha bekleyip 1 GB alsaydın.En azından 1 yıl sonra tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.Neyse olan olmuş artık. :)

DDR ye gelince bunlar çalışma hız frekansı (Mhz) dediğimiz anlık tabanda maximum performans desteğidir.DDR nin , DDR2 veya 3 ten farkı , bus tabanındaki , anlık çıkabildiği Mhz frekansıdır.
hacı agbey inter pentium dual core 1.60 ghz 2 gb ram işte ekran kartı biraz küçük işletim sistemide vista home premium 64 bit sence oyunları açarmı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sırf oyun için istiyorsan öncelikle Vista'dan kurtul , XP kur.İşlemci desteği yetersiz.Çalıştırmaz demiyorum ama , iyi bir performans elde edemezsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sırf oyun için istiyorsan öncelikle Vista'dan kurtul , XP kur.İşlemci desteği yetersiz.Çalıştırmaz demiyorum ama , iyi bir performans elde edemezsin.
hacı agbey xp kurucamda sistemi kurtarma recovery diye büssürü programlar var format cdsi olmadan format atıyorum sistemi geriye çekiyorum bi sorun oldugu zaman ondan sonra windows media center var onlar silinecek korkuyrm pcye bişy olucak diye :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...