Arkadaşlar 240x320 ekran boyutları için birsürü oyun var gelin içerde !

Sponsorlu Bağlantılar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 240x320 ekran boyutları için birsürü oyun var gelin içerde !
Şu sitede : gerçekten çok yararlı paylaşımlar var sanırım bir arap sitesi
Qvga oyunları yer alıyor 240x320 gerçekten süper çoğu çalıştıramadığım oyunları burada çalıştırdım
Nova,sansdstorm,asphalt 5 falan daha çok var arkadaşlar gerçekten çok beyeneddim sizinde yararlanmasını istedim
bu arada az çok forum kuralları bildiğimiz var yabancı site reklama girmiyor ;)
Sitede burada

• Beğen
Tepkiler: emur, türkojan89, cakal263 ve 3 diğerleri

yaldan

Üye
sana çok ama çok teşekkür ederim.ya linkler hemde mediafire oh be.sana çok teşekkürler

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Uzun uğraşlar sonucu buldum kardeşim herkez senin gibi teşekkür etse çok mutlu olacağım :)
sadece 1,2 tanesinde enteruploada rast geldim :) Onlarda sorun çıkartmadı :)

• Beğen
Tepkiler: yaldan

yaldan

Üye
sorun değil kardeşim.yeterki bu çözünürlükte oyunlar paylaşılsın.ve paylaştığın için teşekkürler.benim ilk indirdiğim brother in arms .telefonum x10 mini pro.çalışır değilmi

----------Eklendi @ 21:04:22 ---------- Yazıldı @ 21:03:03 ----------

kardeş başka bir sorum daha olcak ya.acaba modern combatmı güzel yoksa brother in arms mı.sence

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
sorun değil kardeşim.yeterki bu çözünürlükte oyunlar paylaşılsın.ve paylaştığın için teşekkürler.benim ilk indirdiğim brother in arms .telefonum x10 mini pro.çalışır değilmi

----------Eklendi @ 21:04:22 ---------- Yazıldı @ 21:03:03 ----------

kardeş başka bir sorum daha olcak ya.acaba modern combatmı güzel yoksa brother in arms mı.sence

Evet kardeş doğru apk yı kurarsan olur mesela moderncombat sendstorm QVGA olacak HVGA olmayacak bu arada bana kalırsa 2 side çok güzel oyun 2 si arasında bir tercih yapmam gerekirse modern combat olur çünki galaxy minide pek oynayamadım BİA yı kasma oluyordu

• Beğen

yaldan

Üye
ilk brother in armsı deniyorum.sana bilgi veririm

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bende Sandstor mu indiriyorum :D

• Beğen

yaldan

Üye
evet kardeş brother in armsı yükledim.grafikler gerçekten güzel.yürürken kasma olmuyor fakat dönünce çok az derecede oluyor.yaw acaba silsemi.oyun çok güzel.sence ne yapmalıyım.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş brother in armsı yükledim.grafikler gerçekten güzel.yürürken kasma olmuyor fakat dönünce çok az derecede oluyor.yaw acaba silsemi.oyun çok güzel.sence ne yapmalıyım.
Hattı çıkar telefonu aç sonra Brother in arms ı aç sonra ana ekran tuşuna basılı tutup görev yöneticisine gir ordan onu sonlandır ram e gel rami boşalt sonra anasayfa tusuna basılı tut orda oyun çıkacaktır bu birazdaha kasmayı önleyecektir :oke:

• Beğen

yaldan

Üye
kardeş peki kasmalar oluyormu yine.ben şu anda onu silmiş bulumaktayım

----------Eklendi @ 21:42:53 ---------- Yazıldı @ 21:27:32 ----------

navayı hiç denedinmi

----------Eklendi @ 21:46:37 ---------- Yazıldı @ 21:42:53 ----------

kardeş ayrıca senden özel bir ricam var.lets golf 3 yada 2 yi hd bulabilirmisin.25 mb lik buldum apksini.fakat ne kadar uygulama silsem telefon hafızasını bpoşalt diyor.ne yapmalıyım.bana bulabilirmisin.ben onu çok seviyorum.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki kasmalar oluyormu yine.ben şu anda onu silmiş bulumaktayım

----------Eklendi @ 21:42:53 ---------- Yazıldı @ 21:27:32 ----------

navayı hiç denedinmi
----------Eklendi @ 21:46:37 ---------- Yazıldı @ 21:42:53 ----------

kardeş ayrıca senden özel bir ricam var.lets golf 3 yada 2 yi hd bulabilirmisin.25 mb lik buldum apksini.fakat ne kadar uygulama silsem telefon hafızasını bpoşalt diyor.ne yapmalıyım.bana bulabilirmisin.ben onu çok seviyorum.
sandstorm da en ufak dahi kasma ya rastlamadım novayıda oynadım ondada hiç kasma görmedim gyet akıcı en sonda deli oldum sildim kaldım bir bölümde :D

----------Eklendi @ 21:48:16 ---------- Yazıldı @ 21:47:51 ----------

rast gelirse apk yı yollarım

• Beğen

yaldan

Üye
rast gelirsen bekleri kardeşim,dungeon hunteri oynadınmı peki ben şu an 2 leveldeyim çıkış yolu yok ne yapacam bilmiyom.

----------Eklendi @ 22:08:50 ---------- Yazıldı @ 21:53:18 ----------

peki novamı yoksa standrommu

----------Eklendi @ 22:17:39 ---------- Yazıldı @ 22:08:50 ----------

kardeş çok aacil novayı yükledim.ilk bölüm atlama var.fakat nasıl atlayacam

----------Eklendi @ 22:22:56 ---------- Yazıldı @ 22:17:39 ----------

novayı beğendim.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Taşın yanına git altta buton çıkacaktır saten taşın üstüne yyürü biraz daha ilerleyen bölümlerde kafan karısıcaktır

KELGER

KELGER

Üye
güzelmiş saol

cereyan11

Üye
emeğe saygı indirmedim ama teşekkür ederim LG P350 ÇALIŞIRMI?

kpln04

kpln04

Üye
şuanda androidli telim yok ama yinede çok sağol

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

xennon

Üye
ya arkadaşlar winrar şifresi ney?

----------Eklendi @ 16:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:41:38 ----------

şifresi yani

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Winrar Arşivlemedirde sen onun ne oldunu bilmiyorsan hhiiç indirmeye uğraşma bilen birine götür

Üst Alt