omayra
Üye
Hoşunuza gidiyorsa bile konuya neden mesaj yazdığınızı anlamak çok güç!..
10 kasımda böyle bir harekete iştirak etmek zor değil, bizim için yapılanlar düşünüldüğünde bizim 2-3 fare tıklamasıyla bir günlüğüne avatarımızı değiştirmemiz çok da zor olmasa gerek!..
Elbette kimseyi bu kampanyaya katılmaya zorlayamayız!.. Ancak katılınmaması şahsen benim garibime gitmesinin dışında, katılınmayacağının konuya yazılması, Atamıza saygı amacı taşıyan bu harekete karşı bir duruş niteliği sezdirmekte.
Böyle bir duruşunuz var veya yok, kalbinizden geçeni kimse bilemez! Ancak aşikar ki böylesi bir mesaj yazmanız, bahsettiğim tepkiyi gösterdiğiniz olarak yorum bulmakta!..
Hele ki görevli, eski ve saygıdeğer olduğu anlaşılan sizin gibi bir üyeye hiç yakıştıramadım...
Benim avatarım Hoşuma gidiyor..so sorry
Benim avatarım Hoşuma gidiyor..so sorry
armut sapı biz değiştirdik de kardeşim senin avatar aynen baki... hani etkinliğe katılımı senden de göreydik, gözlerim belerdi bakmaktan yok bi değişiklik avatarında
armut sapı biz değiştirdik de kardeşim senin avatar aynen baki... hani etkinliğe katılımı senden de göreydik, gözlerim belerdi bakmaktan yok bi değişiklik avatarında
Çok çok rahatsız edici bir durumsa, bizim için önemli olan günlerde örneğin 23 Nisan, 29 Ekim, üzüntülü günümüz olan 10 Kasım. Bu tarihlerde maxicepe girmezsiniz ve bu yapılan olayları görmeyerek mutlu olursunuz.
Hem siz rahat edersiniz, hemde sizin bu yorumunuz diğer Atatürk'ü seven, ona borçlu olduğuna inanan sizin haricinizdeki gençliğinin sinir katsayılarını yükseltmezsiniz.
Hoşunuza gidiyorsa bile konuya neden mesaj yazdığınızı anlamak çok güç!..
10 kasımda böyle bir harekete iştirak etmek zor değil, bizim için yapılanlar düşünüldüğünde bizim 2-3 fare tıklamasıyla bir günlüğüne avatarımızı değiştirmemiz çok da zor olmasa gerek!..
Elbette kimseyi bu kampanyaya katılmaya zorlayamayız!.. Ancak katılınmaması şahsen benim garibime gitmesinin dışında, katılınmayacağının konuya yazılması, Atamıza saygı amacı taşıyan bu harekete karşı bir duruş niteliği sezdirmekte.
Böyle bir duruşunuz var veya yok, kalbinizden geçeni kimse bilemez! Ancak aşikar ki böylesi bir mesaj yazmanız, bahsettiğim tepkiyi gösterdiğiniz olarak yorum bulmakta!..
Hele ki görevli, eski ve saygıdeğer olduğu anlaşılan sizin gibi bir üyeye hiç yakıştıramadım...
Haklısınız benim hatam..siz yas tutmaya devam edin
Haklısınız benim hatam..siz yas tutmaya devam edin
Devam edeceğiz zaten yas tutmaya, hiç kimsenin iznini aramaksızın!!!
konunun uzamamasını istiyorsun ama vermiş olduğun yanıtlarla uzamasını sağlayan da yine sensin...Zaten bu işler izinle olsaydı..böyle tartışmalar çıkmazdı ayrıca konuya cevap yazarak hata yaptığımı belirtim..konu uzamasa hoş olur Mr.Negative
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?